Life

Gestul prin care Smiley își surprinde soția și fiica. Aproape zilnic artistul îl face

Prin ce gest Smiley își surprinde soția și fiica, aproape zilnic. Artistul l-a dezvăluit pe rețelele de socializare. Fanii l-au felicitat.
12.07.2023 | 14:28
Gestul prin care Smiley isi surprinde sotia si fiica Aproape zilnic artistul il face
Smiley, dezvăluiri despre cum își răsfață soția și fiica. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley demonstrează că este soț și tată model. Are grijă ca mai mereu să-și răsfețe soția și fetița lor. Artistul a dezvăluit în mediul online cum le surprinde pe Gina Pistol și pe Josephine aproape în fiecare zi. A primit o mulțime de felicitări din partea fanilor.

Cum le răsfață Smiley pe soția și pe fiica sa. Ce face, uneori, în drum spre casă

Smiley este un om realizat la cei 39 de ani. Are o carieră frumoasă în muzică, de curând s-a căsătorit cu Gina Pistol și este tatăl unei fetițe, pe nume Josephine. Simte că viața sa este altfel de când și-a format o familie și se străduiește să o facă fericită.

ADVERTISEMENT

Pentru a le demonstra soției și fiicei lui cât de mult le iubește, Smiley spune că se mai oprește, în anumite zile, să cumpere flori .”Uneori, în drum spre casă, mă opresc să iau flori fetelor mele.”, a scris Smiley pe Instagram.

Ce i-au scris fanii când au văzut postarea? Numai cuvinte de laudă: ”Ce drăguț”/ ”Flori pentru niste flori! / ”Superba postarea domnule, Smiley. Super!”/”Bine faci”/ ”Bun băiat”/”Foarte frumos”, sunt o parte dintre comentariile admiratorilor.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol, soț și soție de aproape două luni

Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele pentru totdeauna pe data de 27 mai, după peste 7 ani de relație. Nunta s-a desfășurat într-un restaurant de lux de la marginea pădurii Snagov, al cărui prag l-au trecut o mulțime de colegi de breaslă ai solistului și ai Ginei Pistol.

Horia Brenciu, Andreea Esca, Raluk, Monica Bârlădeanu, Lora, Adda, Cătălin Scărlătescu, Adela Popescu, Damian Drăghici sunt printre numele care au fost la evenimentul grandios. De altfel, Gina Pistol a avut două rochii. Una pentru cununia civilă și cea religioasă, iar alta pentru petrecere.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au lăsat să circule multe zvonuri în spațiul public până să-și confirme povestea de dragoste. Abia în 2020, printr-un filmuleț postat pe youtube, au recunoscut-o. În cadrul video-ului, ei au dat și o veste mare admiratorilor, că urmau să fie părinți.

La câteva luni după postarea de pe youtube, Gina Pistol a născut-o pe Josephine, devenin mamă pentru prima oară. O bună perioadă, prezentatoarea și interpretul nu i-au dezvăluit în mediul online sau la TV chipul fetiței lor, din dorința de a-i păstra intimitatea.

ADVERTISEMENT

”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta (…) Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, spunea Smiley, pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a devenit tată.

ADVERTISEMENT