Life

Gestul superb făcut de Smiley și Irina Rimes alături de părintele Damaschin. Zece mii de copii nevoiași vor fi ajutați

Smiley, Irina Rimes și părintele Damaschin și-au unit forțele pentru a ajuta zece mii de copii nevoiași. Gestul făcut de artiștii de la Pro TV.
13.08.2023 | 12:25
Gestul superb facut de Smiley si Irina Rimes alaturi de parintele Damaschin Zece mii de copii nevoiasi vor fi ajutati
Irina Rimeș și Smiley, gest superb pentru copiii nevoiași. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley, Irina Rimes și părintele Dan Damaschin fac echipă pentru o cauză nobilă. Artiștii de la Pro TV vor urca pe scena festivalului Inimo, desfășurat weekendul viitor la Iași și vor ajuta mii de copii fără posibilități din Moldova.

Smiley și Irina Rimes, colegi de fapte bune

Smiley și Irina Rimes nu sunt colegi doar la Pro TV, acolo unde fiecare ocupă câte un scaun de antrenor în show-ul concurs Vocea României, ci sunt uniți și din cauze nobile. Weekendul viitor, 18-20 august 2023, ei vor urca pe scena Feestivalului Inimo de la Iași.

ADVERTISEMENT

Preotul misionar Dan Damaschin și voluntarii de la asociația Glasul Vieții au început deja pregătirile și vor să ajute 10.000 de copii nevoiași din zona Moldovei. Anul trecut, festivalul a strâns donații de 2 milioane de lei, bani cu care au fost echipați de școală 5000 de elevi.

Petrecerea se întinde pe trei zile, iar simbolul ediții din 2023 sunt papucii Inimo. Pe baza acestei perechi de pantofi sport se va face intrarea la festival. Prețul este de 300 de lei, bani ce vor fi donați pentru cauza evenimentului.

ADVERTISEMENT

 „Trei zile de emoție minunată în care părinții și copii se vor manifesta frumos ca într-un concediu sperăm să reușim să ne atingem acest obiectiv de a încălța și îmbracă din cap până în picioare cei 10.000 de copii”, a declarat părintele Dan Damaschin pentru protv.ro.

Preotul este ajutat anul acesta și de unii dintre copiii pe care i-a sprijinit în trecut. Aceștia au venit la Iași pentru a-l ajuta pe Dan Damaschin la pregătiri, astfel încât Festivalul Inimo să-și atingă încă o dată scopul.

ADVERTISEMENT

Donatorii au șansa să câștige un apartament

Dintre artiștii consacrați care vor urca pe scenă, pe lângă Smiley și Irina Rimes, se numără și trupa Iris. Sunt așteptați peste 100.000 de participanți. Iar aceștia nu doar că primesc în schimbul distracției răsplata sufletească că i-au ajutat pe cei mai puțini norocoși, dar intră automat și în tombola pentru câștigarea unui apartament aflat într-un complex rezidențial de din Iași.

„Am ales să ne alăturăm părintelui Damaschin ca să facem și noi o schimbare în comunitatea ieșeană ajutând miile de copii defavorizați din mediile rurale, sprijinind acest festival cu un apartament în complexul nostru”, a afirmat Alina Istina, manager vânzări complex.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Festivalul Inimo cuprinde și o zonă de teatru, animație, dar și un târg de produse artizanale, astfel că fiecare persoană care îi calcă pragul se va simți bine și va avea ceva de făcut în cele trei zile în care se desfășoară.

ADVERTISEMENT