Life

Pro TV a făcut anunțul! Cine sunt antrenorii din sezonul 11 de Vocea României

Pro TV a făcut anunțul așteptat de toți fanii emisiunii Vocea României. Cine sunt antrenorii sezonului 11 al show-ului.
19.07.2023 | 20:32
Pro TV a facut anuntul Cine sunt antrenorii din sezonul 11 de Vocea Romaniei
S-a aflat cine sunt antrenorii de la Vocea României. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Cine sunt antrenorii Vocea României în sezonul 11. Scaunele au fost deja ocupate, iar Pro TV a făcut anunțul. Ei sunt cei care au primit responsabilitatea de a alege cei mai buni cântăreți și a-i conduce spre marele premiu.

Cine sunt antrenorii de la Vocea României- sezonul 11

Sezonul 11 al emisiunii Vocea României vine cu o serie de schimbări importante. După ce Denis Roabeș, solistul de la The Motans, a decis să se retragă din proiectul de televiziune pentru a se concentra pe propria carieră muzicală, Pro TV a anunțat cine sunt antrenorii de anul acest.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei  care sunt gata să-i primească și să-i asculte pe aspiranții la marele premiu sunt Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, dar și Horia Brenciu și Theo Rose, care vor ocupa scaunul dublu din platou. 

antrenori vocea romaniei sezonul 11 platou scaune
Ei sunt antrenorii Vocea României din acest sezon.
Sursa foto: Pro TV

Horia Brenciu, care nu este pentru prima dată în acest rol, a mărturisit că este gata pentru noua aventură, de data asta alături de buna lui prietenă, proaspăta mămică Theo Rose. „Au fost, pe rând, anii 2011, 2012, 2013, 2019 și acum, 2023.

ADVERTISEMENT

Am câștigat de două ori titlul și pofta asta, de a-ți aplauda concurentul care ridică trofeul este de neoprit. Eu singur?! Niciodată! Viața mi-a arătat că alături de prieteni e mai bine să împarți și muzica, și scena, și… podcasturile.

Voi fi alături de Teodora Maria Diaconu aka Theo Rose! Asta înseamnă că voi fi alături și de Sasha, fiul ei! Și de tatăl, Anghel Damian! În fine, alături de tot Clanul… ”, a spus Horia Brenciu pentru tvmania.ro. 

ADVERTISEMENT

Irina Rimes și Tudor Chirilă au avut probleme în trecut

Deși pe locuri separate, Irina Rimes ș Tudor Chirilă vor sta din nou unul lângă altul la Vocea României. Recent, artistă a mărturisit că micile șicane pe care telespectatorii pe vedeau nu erau doar glume. Solistul VAMA a făcut-o să plângă.

„Tudor era așa și în afara filmărilor. Poate uneori mai punem niște gaz, adică ducem un pic la extremă. Și el m-a făcut să plâng. Nu am avut o discuție parte în parte. Am avut o discuție de față cu toată lumea. Am folosit cuvinte care nu trebuiau folosite, de față cu producția.

ADVERTISEMENT

Ne-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară,  nu cred că a plâns, dar era enervat și el. Apoi ne-am dus în platou. Pe urmă, ne-am cerut scuze. Dar la Vocea României, după cinci minute trebuie să uiți tot”, a dezvălui antrenoarea de la Vocea României în podcast-ul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT