Life

Geta Sterp își aniversează ziua de naștere. Mesajul emoționant primit de la mama sa

Geta Sterp, zi de naștere specială. Urarea inedită venită din partea femeii care i-a dat viață, în urmă cu 26 de ani, pe 14 septembrie.
14.09.2023 | 17:55
Geta Sterp isi aniverseaza ziua de nastere Mesajul emotionant primit de la mama sa
Geta Sterp, zi de naștere specială. Urarea inedită venită din partea femeii care i-a dat viață. Sursa foto: Instagram / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora cea mică a lui Culiță Sterp își aniversează ziua de naștere. Mesajul emoționant primit de la mama sa pe social media, în văzul tuturor. Tânăra a dezvăluit cum marchează momentul, dar și cine îi este aproape.

Geta Sterp, zi de naștere specială. Urarea inedită venită din partea femeii care i-a dat viață

Geta Sterp are parte de o zi de naștere specială, chiar dacă la primele ore a fost nevoită să susțină un examen, în cadrul facultății pe care o urmează. A avut o restanță, dar pe care a trecut-o cu bine și acum se poate distra.

ADVERTISEMENT

A primit numeroase mesaje de la prieteni și apropiați, însă urarea inedită este venită din partea femeii care i-a dat viață. Mama Geta recunoaște că tânăra i-a fost de mare ajutor în ultimii ani cu munca de la oi și de la magazin.

„La mulți ani, Getuță scumpă, îți doresc tot binele din lume. Nu știu ce m-aș fi făcut fără tine dacă nu erai pe acasă. Te iubesc mult și îți doresc multă sănătate și tot binele”, i-a transmis femeia fiicei sale, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 26 de ani, când o aducea pe lume era o zi ploioasă, lucru dezvăluit chiar de Geta Sterp. Tânăra a spus că nu este genul de persoană care să-și sărbătorească aniversarea, doar că anul acesta va face lucrurile complet diferite.

A plecat deja spre o locație unde va fi întâmpinată de familie și toți cei dragi. Aceasta este aproape de Hațeg și unde Culiță Sterp mai mult ca sigur. Interpretul de muzică de petrecere a venit acasă pentru a repeta cu formația sa.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp, dezvăluiri despre ziua în care s-a născut

„Astăzi este o zi foarte importantă atât pentru mine, cât și pentru toată familia noastră. Este zi de sărbătoare și la propriu și la figurat. Astăzi, în 14 septembrie, m-a născut scumpa de mamă. 

Îmi zicea că era o vreme ploioasă, dar a fost fericită că a fost o zi faină, zi de sărbătoare din toate punctele de vedere. Nu prea sunt eu cu ținutul zilelor. În ultimii ani mi-am sărbătorit ziua la munte, la oi.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam cu Sebi ce să facem, unde să mergem pentru că oile le-am mutat de acolo, de la cabana respectivă”, a povestit Geta Sterp pe social media. Tânăra este fericită că toți cei dragi vor fi alături de ea în această zi.

ADVERTISEMENT