Life

Geta Sterp și soțul ei, nași de cununie pentru prima dată. Cum s-a îmbrăcat sora lui Culiță Sterp

Geta Sterp și soțul ei au fost nași de cununie pentru prima dată. Ce ținută inedită a purtat sora lui Culiță Sterp la eveniment.
28.08.2023 | 23:12
Geta Sterp și soțul ei au fost nași de cununie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Geta Sterp și soțul ei au fost nași de cununie pentru prima dată, iar tânăra a purtat o rochie specială la eveniment. Sora lui Culiță Sterp a atras toate privirile.

Geta Sterp și soțul ei au fost nași de cununie. Ținuta purtată de sora lui Culiță Sterp

Sora lui Culiță Sterp soțul ei, Sebastian Crăciunescu, i-au fost nași de cununie unei verișoare primare de-ale tinerei, iar în familie a fost o petrecere mare. Evenimentul a avut loc în localitatea Lupșa, locul în care s-a născut mama fraților Sterp.

ADVERTISEMENT

Din cauza numeroaselor concerte pe care le are de susținut, Culiță Sterp nu a fost prezent la această nuntă, dar nici partenera sa, Daniela Iliescu.

În ziua care a fost nașă de cununie pentru prima dată, Geta Sterp a purtat o ținută foarte frumoasă, care i-a scos în evidență trăsăturile fizice. Tânăra le-a arătat urmăritorilor cum s-a îmbrăcat la eveniment.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp a purtat o rochie foarte elegantă, de culoare verde, și s-a pregătit de nuntă încă de când a început ziua. Sora lui Culiță Sterp a mers la machiaj și la coafor de la primele ore ale zilei.

Pe rețelele sociale, vedeta le-a urat “Casă de piatră” mirilor și a postat un clip video de la nuntă. La eveniment s-a ținut cont de mai multe tradiții, printre care și cel cu alaiul miresei.

ADVERTISEMENT

“Bună ziua! Astăzi se lasă cu nănășit. Uitați ce make-up am. Mergem la nuntă. Voi ce faceți? Cum vă petreceți ziua? Aveți treabă sau vă petreceți la evenimente?”, a scris Geta Sterp pe Instastory, în timp ce era în mașină cu mama ei.

Astăzi, vedeta a revenit cu un mesaj pe rețelele sociale, deoarece în ziua în care a fost nașă nu a avut timp să posteze imagini și filmulețe de la eveniment.

ADVERTISEMENT

“Ieri nu am avut timp să postez. Vă mai las acum niște filmări de la nunta finilor noștri cărora le urăm: casă de piatră și tot binele!”, a scris aceasta pe pagina ei.

Anunțul făcut de Geta Sterp, la un an de la căsătorie

Anul trecut, Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au devenit soț și soție. Evenimentul a fost o mare bucurie printre membrii familiei, prezenți la nuntă într-un număr foarte mare.

Cei doi sunt fericiți unul alături de celălalt, lucru care se vede și din postările pe rețelele sociale. În urmă cu câteva săptămâni, Geta Sterp a făcut o declarație emoționantă despre căsnicia ei.

“Să ai la cine să mergi se numește acasă. Să ai pe cine să iubești înseamnă că ai o familie. Iar să le ai pe amândouă este o binecuvântare”, a scris tânăra în mediul online. Postarea ei a strâns zeci de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT
Tags: