Life

Gheboasă e pa? Cine e tânărul care îi scutură ”tronul” trapperului. A făcut asta în doar o săptămână!

Gheboasă ar putea deveni istorie, în curând! FANATIK a descoperit cine e artistul fenomen care s-ar putea să îi ”fure” publicul trapperului.
09.08.2023 | 16:36
Gheboasa e pa Cine e tanarul care ii scutura tronul trapperului A facut asta in doar o saptamana
Gheboasă ar putea fi detronat de un artist care a stat în anonimat, până mai ieri. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gheboasă are un succes colosal la tineri, trap-ul său cucerind inimile încă de la prima audiție! Doar că… artiștii se pot bucura de reușite azi, iar mâine sunt înlocuiți de alții, și mai moderni, și mai actuali!

Gheboasă ar putea fi detronat de Antonio, artistul fenomen de pe YouTube

Un puști fenomen a început să cucerească teritoriul lui Gheboasă. Este vorba despre un băiat pe nume Antonio, care în doar o săptămână a ajuns la niște performanțe notabile.

ADVERTISEMENT

Cântărețul abordează același gen muzical precum Gabriel, alias Gheboasă, și, în doar câteva zile, a reușit să se facă destul de vizibil pe YouTube. Versurile lui Antonio sunt ceva mai cuminți față de ceea ce cântă Gheboasă. Chiar și fără texte explicite, băiatul a bifat peste 370.000 de vizualizări în câteva zile!

Despre noul pariu al muzicii trap, FANATIK a aflat că este student la actorie. Așadar, nu doar muzica îi face cu ochiul, ci și scena teatrului sau cinematografia. Melodia cu care a dat lovitura, care l-a făcut dintr-un necunoscut o mică vedetă în mediul online se numește „Am greșit”.

ADVERTISEMENT

În secțiunea comentariilor de pe YouTube, Antonio pare să le fi vrăjit deja pe fete. Majoritatea aprecierilor le-a primit de la domnișoare. Tinerele s-au declarat fascinate de frumusețea băiatului.

Antonio s-a impus în online în doar o săptămână

„Să ajungi pe locul 1 în România! Hitul verii!; Bine rău!; Felicitări! Piesa e top!; Bomba verii”, sunt câteva din zecile de comentarii lăsate de internauți la clipul melodiei lui Antonio.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fanii activi pe YouTube i-a făcut chiar o sugestie lui Antonio/ Și anume, să colaboreze cu YNY Sebi și Bogdan de la Ploiești, alți doi artiști cu mare priză la public.

Muzica românească a trecut prin tot felul de transformări în ultimii ani. Moda se schimbă chiar de la un sezon la altul. Astăzi, există o serie de nume care în urmă cu 5 ani nu existau pe piață.

ADVERTISEMENT

Noul val de artiști din România: De la Gheboasă la Andrei Bănuță

Din noul val de artiști putem enumera, pe lângă fenomenul Gheboasă, vedete ale muzicii din mai multe zone. Nu doar muzica pop și trap s-a bucurat de artiști noi, ci și industria manelelor.

Dacă acum câțiva ani erau la modă Florin Salam, Nicolae Guță sau Adrian Minune (titanii manelelor având succes și azi), astăzi altele sunt preferințele noii generații. Aici putem da câteva exemple super-cunoscute, cu un succes fabulos înregistrat în doar câțiva ani: Jador, Bogdan de la Ploiești, Tzancă Uraganul sau Dani Mocanu.

Din lista trapperilor, în afară de Gheboasă, s-au făcut iubiți de publicul larg YNY Sebi, Zannidache, RAVA, Berechet, Arkanian, Amuly sau Azteca. Există și artiști care abordează muzica pop-dance pe care publicul i-a primit cu căldură încă de când s-au lansat. Iuliana Beregoi, Emily Istrate, Andrei Bănuță, Emilian și WRS sunt doar câteva exemple.

 

 

ADVERTISEMENT