Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Hagi a anunțat noul transfer al Farului: “Da, l-am semnat”

Gică Hagi a anunțat noul transfer al Farului în direct la FANATIK SUPERLIGA. Cine este noul jucător al campioanei României.
04.08.2023 | 15:13
Gheorghe Hagi a anuntat noul transfer al Farului Da lam semnat
Gheorghe Hagi a anunțat noul transfer al Farului la FANATIK SUPERLIGA. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre noul transfer al Farului în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ultimul nume care s-a alăturat lotului campioanei României este mijlocașul ofensiv brazilian Gustavo Nascimento da Costa. „Regele” speră ca sud-americanul să facă diferența în teren.

Gheorghe Hagi a anunțat noul transfer al Farului: „Da, l-am semnat”

Farul s-a întărit pe plan ofensiv prin transferul brazilianului Gustavo Nascimento da Costa. În vârstă de 28 de ani, mijlocașul ofensiv a semnat din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit în urmă cu 6 luni de Al-Khor, din Qatar. Gică Hagi a dat detalii despre fotbalist la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Da, l-am semnat. E tot un ‘decar’, un stângaci care are abilități mai mult ofensive decât defensive. Un jucător de atac, să-l cunoaștem foarte bine și pe el, vom vedea. (n.r. un jucător de calitate?) E un jucător ofensiv, cu un picior foarte bun stâng, e stângaci, sperăm să facă foarte bine cu noi.

(n.r. face diferența?) Cam acolo ar trebui. Nu e mijlocașul care face foarte bine ambele faze, nu e jucătorul care să recupereze foarte multe mingi și să muncească în linia de mijloc sau în apărare. E un jucător de atac și să-l cunoaștem, să vedem starea lui fizică. Vom vedea”, a dezvăluit Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gustavo este ginerele lui Rivaldo: „Sunt fericit că am ajuns la Farul”

Gustavo a fost prezentat oficial ca noul jucător al Farului. „Începând de astăzi, brazilianul Gustavo Nascimento da Costa este noul jucător al Farului. Născut la 20 martie 1995 (28 ani), Gustavo evoluează ca mijlocaș ofensiv, are 1,77m, dublă cetățenie braziliană – portugheză, lovește mingea cu ambele picioare.

În carieră a mai evoluat la echipe precum Portimonense, Penafiel, Estoril Praia (toate Portugalia), Olympiakos Nicosia (Cipru) și Al-Khor (Qatar). În 87 de partide disputate în campionatul Portugaliei a reușit 17 goluri și 10 pase decisive”, a fost anunțul făcut de Farul.

ADVERTISEMENT

Gustavo este căsătorit cu Thamirys Ferreira, una dintre cele două fete ale fostului mare fotbalist Rivaldo. Noul jucător al campioanei României va face echipă la Farul cu Rivaldinho, fiul lui Rivaldo. „Sunt fericit că am ajuns la Farul și sper să ajut la îndeplinirea tuturor obiectivelor”, a declarat Gustavo.

Obiectivele lui Gustavo la Farul: „Sunt fericit că sunt la un asemenea club”

„Sunt foarte fericit că sunt aici, la Farul. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru această oportunitate pe care Hagi mi-a oferit-o și abia aștept ca împreună cu coechipierii să reușim obiectivele pe care le avem. 

ADVERTISEMENT

Am urmărit campionatul din România și este o ligă foarte puternică, foarte competitivă. Farul a jucat în preliminariile Champions League și acum este în Conference League și sunt foarte fericit că sunt la un asemenea club. Da, discut cu ei (n.r. ceilalți jucători brazilieni de la Farul) și au vorbit foarte frumos despre acest club.

Farul este un club foarte bun și aștept ca împreună cu ei să reușim lucruri cât mai bune. Obiectivul meu principal este să ajut echipa, astfel încât împreună cu ceilalți jucători să câștigăm un nou campionat. Și acum, că suntem angrenați în Conference League, eu vreau să fiu unul dintre cei care va ajuta echipa”, a spus Gustavo, potrivit Farul TV.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE la calitate ireproșabilă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, premiera fiecărei ediții se poate vedea doar pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gică Hagi a anunțat noul transfer al Farului

ADVERTISEMENT