Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oficial: Budescu, prezentat la Farul! Hagi a anunțat transferul la Fanatik SuperLiga. Update exclusiv

Constantin Budescu a fost prezentat oficial la Farul. Gică Hagi a anunțat transferul jucătorului de 34 de ani la FANATIK SUPERLIGA.
04.08.2023 | 19:11
Oficial Budescu prezentat la Farul Hagi a anuntat transferul la Fanatik SuperLiga Update exclusiv
Constantin Budescu a fost prezentat oficial la Farul Constanța. Foto: Facebook - @Farul Constanța.
ADVERTISEMENT
04-08-2023
16:09

Constantin Budescu, prezentat oficial la Farul

Constantin Budescu a fost prezentat oficial la Farul Constanța. După rezilierea contractului cu Petrolul Ploiești, Gică Hagi a anunțat la FANATIK SUPERLIGA transferul lui Constantin Budescu în lotul campioanei României.

„Începând de astăzi, mijlocașul Constantin Budescu este noul jucător al Farului Constanța. Ajuns la 34 de ani, Budescu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști români din ultimul deceniu.

Are 17 selecții (5 goluri) pentru naționala României, a fost declarat cel mai bun fotbalist român în 2017 și este campion al României cu Astra Giurgiu în 2016, câștigător al Cupei României în 2014 și al Supercupei în 2015 cu aceeași echipă.

În carieră a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, FCSB, DL Yifang (China), Al-Shabab (Arabia Saudută), Damac FC (Arabia Saudită) sau FC Voluntari”, a fost anunțul făcut de Farul Constanța pe site-ul oficial al clubului.

 

Exclusivitate bombă la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI! Gică Hagi a intervenit telefonic după ce echipa sa s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League și a anunțat transferul lui Constantin Budescu!

Constantin Budescu semnează cu Farul Constanța! Anunțul lui Gică Hagi: „Am fost primii”

Constantin Budescu și-a găsit rapid echipă după despărțirea de Petrolul. Gica Hagi a anunțat că îl ia liber de contract la Farul. Ajuns la 34 de ani, playmakerul a mai jucat în carieră la Astra, Dalian, FCSB, Al-Shabab, Damac și FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori să lucrăm împreună. Suntem foarte aproape. Probabil am fost primii care l-am contactat. El știe lucrul acesta de când a rămas liber. E o șansă pentru noi să lucrăm cu el și el să lucreze cu noi.

Am lucrat personal cu el și se pare că suntem de acord să muncim împreună”, a declarat Gică Hagi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

(n.r. – când îl anunțați?) E partea clubului nu a mea. Nu anunț eu. E chestie de câteva zile, ore, nu știu. (n.r. – contractul cum e?) Vorbiți cu președintele, cu vicepreședintele, că toți sunt foști fotbaliști. Eu mă rezum doar la antrenamente”, a adăugat „Regele”.

De ce Budescu: „Acestea sunt obiectivele”

„E numărul 10. E numărul 10 care ne lipsea. Care face diferența. El să fie încrezător, ambițios, să fie focusat, să vină la noi cu dorință să creeze, să facem lucruri împreună, iar noi să îl ajutăm să fie în forma cea mai bună. Să se simtă bine pe teren. Acesta sunt obiectivele.

ADVERTISEMENT

Budescu este un jucător extraordinar, din ce m-am interesat e o persoană fenomenală. Normal, jucătorii cu personalitate, cu nume mare, nu e ușor de lucrat cu ei, dar trebuie să știi cum să faci lucrurile. Încercăm să îl facă să se simtă bine”, a explicat Hagi.

La Constanța, Constantin Budescu va reface cuplul de atacanți de la Astra Giurgiu, cel care, în 2016, a contribuit decisiv la câștigarea titlului. „Vor juca împreună. Indiferent de intenstiatea meciului”, a conchis Hagi.

ADVERTISEMENT

Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este LIVE și EXCLUSIV în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Pentru cei care nu pot să vadă în direct emisiunea FANATIK SUPERLIGA, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gică Hagi a anunțat transferul de titlu al Farului: „E numărul 10 care ne lipsea!”

ADVERTISEMENT