Sport

Gheorghe Hagi, cuvinte la superlativ despre Ilie Năstase! “A fost un idol pentru mine”

Gheorghe Hagi a fost prezent la avanpremiera filmului biografic al lui Ilie Năstase, acolo unde a avut doar cuvinte la superlativ despre marele tenismen.
17.04.2024 | 17:20
Gheorghe Hagi cuvinte la superlativ despre Ilie Nastase A fost un idol pentru mine
Ghoorghe Hagi, despre Ilie Năstase. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La avanpremiera filmului autobiografic “Nasty”, peliculă dezvăluită în exclusivitate la FANATIK, a fost prezent, pe lângă alți mari sportivi, și Gheorghe Hagi care a vorbit despre idolul său, Ilie Năstase. “Regele” a avut doar cuvinte la superlativ despre fostul număr 1 mondial în tenis.

Gheorghe Hagi, cuvinte la superlativ depsre Ilie Năstase! “A fost un idol pentru mine”

Gheorghe Hagi a fost prezent la avanpremiera filmului autobiografic al lui Ilie Năstase, la Sala Palatului. Acolo au fost invitați mai mulți sportivi de calibru, dar și alte personalități importante din România.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, gazda evenimentului, l-a rugat și pe Hagi să spună câteva cuvinte despre primul număr 1 mondial din istoria clasamentului ATP. Legenda fotbalului românesc a folosit doar cuvinte la superlativ despre idolul său.

“Pentru mine, pentru toţi din generaţia mea, Ilie Năstase a fost un idol. El ne-a inspirat, ne-a arătat că poţi fi cel mai bun. A reprezentat România la cel mai înalt nivel. A fost un sportiv de nota 10, a făcut la maximum tot ce a făcut pe teren. El, în afară de jucat tenis, avea şi o tehnică foarte bună. Atât cu racheta, cât şi cu mintea.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că s-a făcut acest film, sper să vină toată lumea şi să vadă un campion din toate punctele de vedere, tehnică, personalitate, creativitate, de toate.

E important că el a lăsat ceva în urmă, o amprentă, un exemplu foarte bun pentru cei tineri. Toţi cei care vor să devină jucători de tenis văd că se poate, se poate să ajungi cel mai bun. Ilie Năstase a fost un jucător de excepţie, un geniu, vedea lucrurile cu o secundă înaintea celorlalţi. Asta înseamnă să fii campion, să vezi lucrurile înaintea celorlalți”, a spus Hagi pe scenă, potrivit celor de la Agerpres.

ADVERTISEMENT

Avanpremieră spectaculoasă a filmului autobiografic “Nasty” la Sala Palatului

Ilie Năstase a fost în centrul atenției la Sala Palatului la avanpremiera filmului despre viața și cariera sa, intitulat sugestiv „Nasty”. Fostul număr unu mondial și-a făcut apariția în celebra uniformă de general, alături de soția sa, Ioana.

La marele eveniment au fost prezente nume grele din lumea sportului. Nu putea lipsi fostul partener de dublu și prieten de o viață, Ion Țiriac, precum și Nadia Comăneci.

ADVERTISEMENT

Fosta mare campioană de la Montreal a întors toate privirile pe covorul roșu, unde a apărut alături de Boris Becker, unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie.

  • 700.000 de euro a costat producția filmului “Nasty”, iar o parte din sumă a fost achitată de sponsorul Ion Ţiriac
ADVERTISEMENT