Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Mustață „l-a mitraliat” pe Horațiu Feșnic și îl face praf pe Răzvan Onea: „E intenție, intrare criminală!”. Video exclusiv

Liderul galeriei FCSB a făcut praf brigada de arbitri după meciul pierdut cu Rapid, scor 0-1. Gheorghe Mustaţă a pus tunurile şi pe Onea, "agresorul" lui Florinel Coman.
24.04.2023 | 19:21
Gheorghe Mustata la mitraliat pe Horatiu Fesnic si il face praf pe Razvan Onea E intentie intrare criminala Video exclusiv
Gheorghe Mustață a "mitraliat" brigada de arbitri și îl face praf pe Onea: "Nu se poate așa ceva, nu poți să-ți bagi joc!". Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 0-1 în faţa Rapidului, într-un meci umbrit de erorile de arbitraj ale lui Horaţiu Feşnic. “Centralul” nu a acordat două cartonaşe roşii pentru jucătorii Rapidului, în prima repriză, după intrările criminale ale lui Onea şi Grigore.

Gheorghe Mustață a “mitraliat” brigada de arbitri și îl face praf pe Onea: “Am zis că e gata, la revedere cu Florinel Coman”

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă a pus tunurile pe brigada condusă de Horaţiu Feşnic şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că este inadmisibil un astfel de arbitraj. De tirul liderului de galerie nu a scăpat nici agresorul Onea:

ADVERTISEMENT

În stilul ăsta, nimeni nu poate câştiga indiferent de valoarea echipei. Dacă Florinel Coman intră la pauză cu infiltraţii în picior… Eu de unde am văzut, am zis că e gata, la revedere cu Florinel Coman. Pa, la revedere!

Ce VAR? VAR-ul e bun când pui la pariuri. Îţi întoarce biletul. N-ai oameni pe care să îi pui la VAR. Asta este părerea mea. La VAR este cel care a jucat la pariuri: 1 solist şi când dă adversarul gol îi anulezi golul.

ADVERTISEMENT

Îţi baţi joc de derby-ul acesta”

De ce l-au mai pus? Înainte strigam: “Să vină VAR-ul!”. Acum ne văităm că n-ai pe cine să pui la VAR. Să se gândească acest arbitru dacă va mai fi delegat în Liga 1. Nu se poate aşa ceva. Ai făcut o greşeală? 

Dar apoi urmează la Compagno. Să îi rupă piciorul lui Compagno. Mai este încă ceva. Nu poţi tu să laşi jocul atât de liber când la noi dai un cartonaş galben pentru o ţinere simplă. 

ADVERTISEMENT

Îţi baţi joc de derby-ul acesta. Bravo Rapidului, se ştie că cine intră acolo are parte de o atmosferă frumoasă. Nu le ia nimeni valoarea lor şi ce se întâmplă în Giuleşti. Cum este şi la noi pe Arena Naţională.

“Este vorba de intenţie, de intrarea criminală a lui Onea. Ce retragere să facă”

Nu poţi să îţi baţi joc de un asemenea meci. Toţi, cei din peluză, am zis că l-a rupt pe Florinel Coman. Ăsta a fost obiectivul, să rupă. Mereu s-a jucat un fotbal dur între Rapid şi FCSB.

ADVERTISEMENT

Dar nu dur ca aici. După ce îl loveşti pe Florinel Coman, se ridică Onea şi pleacă imediat, că ştie că nu o să ia roşu. Nu este posibil aşa ceva. Piciorul stâng de alunecare, talpa o ia pe gleznă.

Este vorba de intenţie, de intrarea criminală a lui Onea. Ce retragere să facă, picioarele au fost înainte. Cine-l mai oprea pe patinoarul ăla?”, a spus Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT