Sport
notix pixel id

Peluza Nord își deschide magazin! Anunțul făcut de Gheorghe Mustață: „Lansăm și un site în următoarea săptămână!”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre planurile îndrăznețe pe care Peluza Nord le are în acest an.
15.01.2022 | 17:15
Peluza Nord își deschide magazin! Anunțul făcut de Gheorghe Mustață: „Lansăm și un site în următoarea săptămână!”
Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre planurile îndrăznețe pe care Peluza Nord le are în acest an
ADVERTISEMENT

Deși Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat în nenumărate rânduri că nu-l interesează dorințele suporterilor echipei sale, ultrașii din Peluza Nord continuă să fie alături de formația roș-albastră.

În acest an, Peluza Nord plănuiește să-și lanseze propriul site și chiar un lanț de magazine, în care suporterii FCSB-ului să găsească produse cu emblema Peluzei Nord.

Gheorghe Mustață, despre magazinul Peluzei Nord

Gheorghe Mustață susține că site-ul Peluzei Nord ar urma să fie lansat în maxim o săptămână.

ADVERTISEMENT

Cât despre primul magazin al Peluzei Nord, liderul galeriei FCSB spune că nu se va deschide prea curând, având în vedere că, în prezent, se caută spațiul în care acesta să fie amenajat.

„Vor fi și magazine. Nu unul singur, vor fi mai multe. Numai că e puțin de muncă. Pe site, suporterii vor mai găsi informații despre echipă, despre Peluză. Informațiile, care vor apărea în media, vor fi aflate de pe acel site.

ADVERTISEMENT

Există discuții. Avem un furnizor care ne mai face nouă materiale pentru Peluză. Deocamdată, suntem la stadiul de discuție de chirie. Să vedem unde închiriem un spațiu pentru a face magazin. Site-ul cred că va fi lansat în maxim o săptămână”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Gheorghe Mustață: „Titlul s-a dus!”

Totodată, Gheorghe Mustață a vorbit despre meciul pe care FCSB îl va disputa contra campioanei CFR Cluj. Acesta consideră că, în cazul în care ardelenii se vor impune, FCSB nu va mai avea șanse la câștigarea titlului de campioană.

ADVERTISEMENT

„Noi vom susține echipa asta pe care o avem. Vom fi alături de jucători și îi vom împinge de la spate cât putem. Din punctul nostru de vedere, titlul s-a dus, dacă pierde cu CFR-ul”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Partida FCSB – CFR Cluj va avea loc duminică, la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate, la o distanță de zece lungimi față de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
  • 31.63 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik