Fotbal intern

Gheorghe Mustață: „Sper să revenim la cum era Peluza Nord” + „Vom insista să jucăm pe Ghencea. Fanii doresc acest lucru”

26.04.2020 | 12:03
Gheorghe Mustata Sper sa revenim la cum era Peluza Nord  Vom insista sa jucam pe Ghencea Fanii doresc acest lucru
Gheorghe Mustață: „Sper să revenim la cum era Peluza Nord” + „Vom insista să jucăm pe Ghencea. Fanii doresc acest lucru”. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit despre ajutorul pe care l-a oferit pentru salvarea lui Dinamo și despre cum speră să reîntregească „Peluza Nord”.

Gheorghe Mustață speră să reîntregească „Peluza Nord”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit despre ajutorul pe care l-a oferit pentru Dinamo și a vorbit și despre planurile de viitor ale galeriei „roș-albastre”:

ADVERTISEMENT

„Suporterii au opinii diferite, iar fanii nu și-au dorit să fie retrogradată Dinamo. La fel ne dorim și Rapidul să intre în prima ligă, să avem un fotbal adevărat cum era pe vremuri.

Stanciu a fost locomotiva, iar suporterii de rând ar merita să vadă fotbal de calitate și să vadă un spectacol adevărat, iar din acest punct de vedere, oamenii au donat”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că oamenii erau foarte bucuroși înainte, când veneau pe stadion și vedeau coregrafii. În momentul în care am venit acasă au venit 9.000 de oameni în tribune, care nu se prea întâmplase de vreo șase ani.

Noi încercăm să facem carduri pentru toți suporterii, mai ales că avem mulți fani și în diaspora. Sper să aduc înapoi și pe „Titan Boys” și pe „Nucleo” și să revenim la cum era Peluza Nord înainte. Ne-a rămas doar fotbalul acum”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

„Noi respectăm opinia lui Duckadam!”

„Noi respectăm opinia lui Duckadam, mai ales a unei glorii cum este el, fiecare face ce vrea și să spună ce dorește. Singurii rivali pe care îi mai avem în Liga 1 este Dinamo și nu ne dorim să retrogradeze.

Uitați-vă cum este Liga 1 fără Timișoara, fără Rapid, fără Petrolul. Nu cred că 2 euro omoară pe nimeni. Și televiziunile își doresc meciuri puternice.

ADVERTISEMENT

Dinamo la ora actuală a spus că FCSB-ul este adevărata Steaua, sunt rivalii care ne-au recunoscut că noi suntem Steaua, iar unii oameni au apreciat și au donat pentru ei”,  a mai spus Gheorghe Mustață.

„Stadionul Ghencea e un stadion făcut din bani publici, acolo poate juca oricine dacă închiriază arena. Noi vom insista să jucăm pe Ghencea, dacă în 2015 CSA-ul recunoaște că nu mai are echipă de fotbal…

Toată lumea poate juca acolo, sunt banii tuturor oamenilor din România. Voluntari când a jucat la Dinamo a plătit chirie, la fel o să fie și pe Ghencea. Mi se pare corect să plătesc stadionul și să joc acolo.

Sunt foarte mulți suporteri care își doresc acest lucru și vom insista să jucăm pe Ghencea”, a încheiat liderul galeriei FCSB-ului.

ADVERTISEMENT