Life

Gheorghe Turda intervine în scandalul momentului dintre Angela Rusu și Elena Merișoreanu: „Măruță e de vină!”

Gheorghe Turda îl pune la zid pe Măruță în scandalul momentului ce are ca protagoniste mai multe cântărețe de muzică populară.
05.08.2023 | 22:48
Gheorghe Turda intervine in scandalul momentului dintre Angela Rusu si Elena Merisoreanu Maruta e de vina
Gheorghe Turda intervine în scandalul momentului dintre folcloriste / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

E zarvă mare pe scena muzicii populare după ce câteva cântărețe s-au încăierat în declarații care mai de care mai acide. Totul a început în momentul în care Angela Rusu și-a descris câteva colege de breaslă în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Gheorghe Turda a găsit vinovatul în scandalul momentului dintre Angela Rusu și Elena Merișoreanu

Prima luată în vizor… Elena Merișoreanu, despre care a spus că nu are talent, în timp ce pe Laura Lavric a descris-o ‘bârfitoare și perversă’. Cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Prima care a reacționat a fost chiar Elena Merișoreanu. „Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal. Nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă. La noi există o vorbă din bătrâni: ‘când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău’. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!

Să fie sănătoasă. Să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Ea nu trebuia să facă această departajare. Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda sare în apărarea Elenei Merișoreanu: „Nu poți să spui despre Elena Merișoreanu că nu are talent sau că nu are repertoriu”

Gheorghe Turda intervine și el în scandalul momentului și sare în apărarea Elenei Merișoreanu. Cu atât mai mult, cu cât cei doi au avut și o relație cu iz amoros în trecut.

”Elena Merișoreanu s-a lansat, deodată cu mine, la Rapsodia. Nu poți să spui despre Elena Merișoreanu că nu are talent sau că nu are repertoriu, din moment ce a avut o așa mare carieră. Dacă n-ar fi avut voce, n-ar fi rezistat în pleiada de artiști, cu Ion Dolănescu, Maria Ciobanu, Irina Loghin.

ADVERTISEMENT

Angela Rusu are un repertoriu pe care nu îl pot comenta, are alte piese, față de Elena Merișoreanu, nu se poate face o paralelă între ele. Din cauza un facil succes, solistele ca ea se mai abat de la ținutele scenice, care se impun. Scena nu iartă, dar, dacă fac astfel de abateri, să renunțe la costumul popular, este treaba lor!”, a declarat Gheorghe Turda potrivit Playtech.

Gheorghe Turda îndreaptă tunurile spre prezentatorul de la Pro Tv: „Măruță e de vină, că le încaieră”

Iar cântărețul nu s-a oprit aici, ba dimpotrivă, l-a luat în colimator și pe Cătălin Măruță pe care îl consideră responsabil de acest scandal, provocat de dragul audienței. ”Știți cine e de vină, în treaba asta? Și Măruță e de vină, că le încaieră, desigur, dar și ele. Nu trebuie să mai accepte acest gen de emisiuni, m-au invitat și mine, nu mă interesează, eu dau cu flit la astfel de provocări.

ADVERTISEMENT

Nu e normal să ne certăm noi între noi, artiștii, scena e sacră, nu are voie să fie întinată de nimeni. Cătălin Măruță a mai încăierat-o pe Elena Merișoreanu și cu Maria Dragomiroiu”, a declarat artistul conform aceleiași surse.

ADVERTISEMENT