Life

Angela Rusu nu a iertat nimic: ”Laura Lavric e perversă”, ”Elena Merișoreanu nu are talent”

Angela Rusu le-a desființat pe Laura Lavric și Elena Merișoreanu, în emisiunea lui Măruță de la PRO TV. Ce a spus despre ele?
28.07.2023 | 16:39
Angela Rusu nu a iertat nimic Laura Lavric e perversa Elena Merisoreanunuaretalent
Angela Rusu, critici dure pentru Elena Merișoreanu și Laura Lavric. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Angela Rusu nu le-a iertat pe Laura Lavric și Elena Merișoreanu! Cântăreața a făcut câteva afirmații care vor crea scandal în muzica populară!

Angela Rusu nu le iartă pe Laura Lavric și Elena Merișoreanu

Artista cunoscută publicului larg pentru super-hit-ul „Toate șogorițele” a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV la sosurile picante. Angela Rusu a preferat să spună tot ce are pe suflet despre câteva din artistele de renume de la noi.

ADVERTISEMENT

Pe lista celor despre care nu a avut lucruri tocmai frumoase de adresat se numără Laura Lavric, Elena Merișoreanu, Lorenna, dar și Vlăduța Lupău. 

Despre Laura Lavric a spus că este cea mai perversă, rea și invidioasă cântăreață de muzică populară de la noi. Angela Rusu a spus că a vorbit-o de rău pe la spate de fiecare dată când a apucat. De asemenea, a mai zis că Lavric ar fi spus despre ea că nu e cine știe ce talent, că nu o știe nimeni.

ADVERTISEMENT

„E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii”

Angela Rusu nu s-a putut abține și a răbufnit, la sosurile iuți, la adresa cântăreței Laura Lavric. „A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis că cine sunt eu? Că nu știu să cânt? M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. 

Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, a declarat Angela Rusu la Măruță.

ADVERTISEMENT

Angela Rusu nu s-a luat doar de Laura Lavric. Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan nu au talent?

Angela Rusu nu s-a oprit doar la Laura Lavric. Pe lista criticilor a urmat Elena Merișoreanu, printre altele! O altă întrebare care a născut alte declarații controversate a scos la lumină doi nume noi din zona folclorică. Măruță a vrut să știe care sunt, din punctul ei de vedere, artistele care nu prea au talent muzical. „Elena Merișoreanu nu are talent. Al doilea nume e Saveta Bogdan”, a declarat Angela Rusu.

Despre Vlăduța Lupău, Angela Rusu a zis că o respectă, dar a dezamăgit-o de-a lungul timpului. I-a reproșat public că s-a ridicat pe spatele creațiilor artistice ale altor cântăreți.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, pe lista neagră a Angelei Rusu: „S-a ridicat pe hiturile altor aertiști”

„Îmi place foarte mult de Vlăduța, dar ce a făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile.

Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat (n. red.: pe melodiile altora)”, a adăugat Angela Rusu, după ce le-a făcut praf pe Laura Lavric și Elena Merișoreanu.

 

 

 

ADVERTISEMENT