Life

Gheorghe Turda iubește din nou, dar își ține iubita ascunsă, după relația cu Nicoleta Voicu: „M-am lecuit de cancanuri”

Gheorghe Turda iubește din nou și a făcut declarații despre relația sa. Interpretul de muzică populară este hotărât să nu-și mai expună viața personală.
21.12.2022 | 15:40
Gheorghe Turda iubeste din nou dar isi tine iubita ascunsa dupa relatia cu Nicoleta Voicu Mam lecuit de cancanuri
Gheorghe Turda și-a refăcut viața / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a declarat că are o nouă relație. Interpretul care s-a iubit cu Nicoleta Voicu spune că acum vrea să stea departe de scandaluri.

Gheorghe Turda iubește din nou, după relația cu Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda a mărturisit recent că „o duce bine cu dragostea” și că are o nouă relație. Totuși, după relația dintre el și Nicoleta Voicu încheiată cu scandal, interpretul de muzică populară își dorește să-și trăiască iubirea departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Solistul își protejează viața personală, dar și partenera, căreia nu vrea să-i facă publică identitatea sau să ofere mai multe detalii despre aceasta.

Totuși, pe cât e posibil, vrea ca fanii lui să știe că, din punct de vedere amoros, este împlinit și fericit. Nu știe, însă, dacă va petrece Crăciunul alături de femeia care i-a cucerit inima, deoarece aceasta nu locuiește în București.

ADVERTISEMENT

„Stau bine (n.r. cu dragostea). Nu spun, ca să nu vă dau subiect de studiu pentru data viitoare. (…) Nu se știe deocamdată (n.r. dacă petrecem sărbătorile împreună), că persoana nu e în Capitală.

(…) M-am lecuit de cancanuri”, a spus Gheorghe Turda, la Antena Stars, conform SpyNews.

În timp ce Gheorghe Turda și-a refăcut viața și este fericit, Nicoleta Voicu declara recent că nu vrea să mai audă de bărbați după ce a fost între ei și că nu mai are încredere.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda, în lacrimi la televizor

Înainte să vorbească despre situația sa sentimentală, Gheorghe Turda și-a amintit despre felul în care petrecea Crăciunul în copilărie, iar emoțiile au fost atât de puternice, încât ochii i s-au umplut de lacrimi.

„Sărbătoarea … de mic copil, când venea Ajunul Crăciunului mă apucau niște stări. Și acum le retrăiesc.

ADVERTISEMENT

Stări inexplicabile câteodată. (n.r. mă emoționează) evlavia omenească, credința în Nașterea Domnului și această sărbătoare poate este unicat pe acest Pământ”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT