Life

Gheorghe Turda, revoltat: „Le-am dat funcții și m-au trădat”. Pe cine s-a supărat artistul

Gheorghe Turda a transmis un mesaj tranșant pentru oamenii pe care i-a ajutat. Artistul, în vârstă de 75 de ani, se simte trădat.
10.06.2023 | 15:19
Gheorghe Turda revoltat Leam dat functii si mau tradat Pe cine sa suparat artistul
Gheorghe Turda, dezamăgit de prieteni. Sursa foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

La 75 de ani, Gheorghe Turda se simte trădat de oamenii pe care i-a ajutat de-a lungul timpului. Artistul se laudă cu o carieră impresionantă și o avere pe măsură, dar este profund dezamăgit de cei care odată i-au fost dragi.

Gheorghe Turda, trădat de oamenii dragi

În vârstă de 75 de ani, Gheorghe Turda a avut o viață demnă de scenariile de film. A pornit de jos, fiind atât de sărac încât nu avea nici palton, după cum el spunea. Însă a ajuns să adune o avere impresionantă și să ia banii de pe scenă cu mătura și fărașul. 

ADVERTISEMENT

Nu doar că și-a petrecut 55 de ani pe scenă, dar artistul și-a făcut o carieră și în politică, în Ministerul de Interne. Astfel că, el a cunoscut de-a lungul vremii o mulțime de oameni, unii dintre ei devenindu-i prieteni.

Gheorghe Turda susține că a ajutat multe persoane, chiar colegi de breaslă, pe care i-a pus în funcții importante, dar care mai apoi l-au trădat. Cântărețul este dezamăgit de cei pe care cândva i-a iubit și a transmis un mesaj tranșant.

ADVERTISEMENT

„Am fost trădat de foști colegi de ai mei. În materie de artiști, mai puțini artiști unii, care m-au trădat din punct de vedere al caracterului, m-ați înțeles?(…) Unora le-am dat și funcții, și multe, și grade în Ministerul de Interne. Iar pe urmă m-au trădat.

Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, m-au dezamăgit total! Eee… uneori, da (n.r. a durut trădarea), pentru că eu am investit din punct de vedere sufletește, am suferit că m-au trădat”, a spus Gheorghe Turda în cadrul unei televiziui, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Folcloristul, despre tânăra generație de artiști: „Nu sunt pregătiți pentru viață”

De altfel, Gheorghe Turda nu a vorbit numai despre artiștii care fac parte din generația sa și care, susține el, nu l-au respectat. Folcloristul și-a îndreptat atenția și către tinerii care vin din urmă, despre care nu are o părere prea bună.

Din punctul său de vedere, mulți dintre cei care se lansează acum nu îndeplinesc criteriile necesare pentru a deveni cunoscuți. „Nu sunt pregătiți pentru viață, nu au repertoriu. Nu au un bagaj care să exprime din punct de vedere muzical și cultură…

ADVERTISEMENT

Să ne respecte! Tinerii din generația mai tânără decât noi nu au un bagaj de pregătire din punct de vedere muzical, artistic și caracterial”, a mai spus Gheorghe Turda în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT