Life

Ce avere impresionantă are Gheorghe Turda. Artistul a adunat bani cu mătura și fărașul de pe scenă

Cât de bogat este Gheorghe Turda. Cântărețul de muzică populară a strâns veniturile cu mătura și fărașul de la cântări.
30.03.2023 | 08:14
Ce avere impresionanta are Gheorghe Turda Artistul a adunat bani cu matura si farasul de pe scena
Cât de bogat este Gheorghe Turda. Cântărețul de muzică populară a strâns veniturile cu mătura și fărașul de la cântări. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce avere impresionantă are interpretul în vârstă de 75 de ani. Artistul a adunat banii cu mătura şi făraşul de pe scenă și spune că primește o pensie generoasă pentru că a cotizat 55 de ani. Despre ce sumă este vorba.

Cât de bogat este Gheorghe Turda. Cântărețul de muzică populară a strâns veniturile cu mătura și fărașul de la cântări

Gheorghe Turda a evitat să spună cât este de bogat după ce a activat 55 de ani în două ansambluri importante din țară: Rapsodia Română și Ciocârlia. Cântărețul de muzică populară a mărturisit că a strâns veniturile cu mătura și fărașul de la o cântare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea solistul a evitat să spună sume concrete, însă la un moment dat a spus că încasează o pensie militară în valoare de 9.000 de lei. La aceasta se adaugă și alte venituri diverse în valoare de aproximativ 2.500 de euro.

De asemenea, interpretul are mai multe locuințe și un teren agricol de 3.000 de mp în județul Prahova, două mașini, o pianină în valoare de 7.500 de euro, bijuterii de familie de circa 6.000 de euro și câteva conturi în bancă.

ADVERTISEMENT

„De regulă nu se spune, e o pensie oficială, de ofițer în rezervă, pentru muncă pe care am depus-o 52 ani. Eu când am ieșit la pensie, aveam mai mulți ani de pensie decât de activitate.

Da, am câștigat mulți bani din muzică! Mi s-a întâmplat cândva, la un local pe la Piață Unirii, atunci am câștigat atât de mulți bani încât a venit femeia de serviciu și a adunat cu o matură și farasul banii de pe scenă.

ADVERTISEMENT

A fost o petrecere, dar nu cu maneliști! Petrecere cu oameni de afaceri”, a mărturisit Gheorghe Turda în podcast-ul Altceva cu Adrian Artene, unde a subliniat că cea mai mare bogăție este familia.

Gheorghe Turda, bogat prin prisma familiei

Gheorghe Turda se consideră un om bogat prin prisma familiei sale pe care o iubește foarte mult. Artistul de muzică populară are două fete, Anca Ioana și Elena Voichița, și trei nepoți de care este tare mândru.

ADVERTISEMENT

Unul dintre micuți este pasionat de tobe și chiar a primit aceste instrumente într-un an de Crăciun. În plus, solistul a dezvăluit că a fost testat de însuși Ovidiu Lipan Țăndărică care abia așteaptă să-l ia în formația sa când va fi mare.

ADVERTISEMENT