Life

Ghinion și a doua oară! Încă o eliminare neașteptată la Survivor! Zanni a făcut-o praf

Cel mai eficace concurent de la Survivor România All Stars a fost eliminat după un duel cu Zanni, imediat după întoarcerea lui din exil.
10.04.2024 | 15:00
Ghinion si a doua oara Inca o eliminare neasteptata la Survivor Zanni a facuto praf
Zanni a eliminat cel mai eficient concurent din istoria Survivor România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De-a lungul Survivor România, unul dintre concurenți a reușit performanța să obțină cifre de-a dreptul impresionante când vine vorba de eficacitate. Dar, ghinion, a fost eliminat înainte de a ajunge în finală.

Eliminare surpriză la Survivor: Ștefania Ștefan, învinsă fără drept de apel la individuale

Ștefania Ștefan, cea mai eficientă concurentă de la Survivor România, nu a avut noroc nici la All Stars. Eliminată, în sezonul din 2022, cel câștigat de Alex Delea, înainte de finală în ciuda faptului că a fost cel mai eficient concurent, Războinica are ghinion și acum.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform Viperele Vesele, Ștefania Ștefan s-a întâlnit într-un duel eliminatoriu cu Zanni. Iar acesta, întors cu forțe proaspete din exilul în care fusese trimis, a înfrânt-o fără prea mari eforturi de Războinică. O răzbunare, am putea spune, pentru nenumăratele înfrângeri provocate favoritei lui Zanni, Ana Porgras.

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că războinica Ștefania Ștefan a fost eliminată tot după un duel cu Zanni, cel proaspăt reîntors cu forte proaspete din exil.

ADVERTISEMENT

Va reamintim ca Zanni a fost eliminat din competiția Survivor România All Stars după ce a pierdut duelul cu TJ Miles, dar a revenit în competiție, spre șocul tuturor celorlalți concurenți, după 5 zile de așa-zis exil”, se arată în postarea făcută de sursa citată.

Ștefania, cea mai eficientă concurentă din istoria Survivor România

Admirată și temută de rivalii de pe traseu, Ștefania Ștefan s-a făcut remarcată pentru felul care lupta pentru fiecare punct. Și, atât în primul ei sezon de Survivor, cât și în al doilea, și-a spulberat adversarii. De altfel, ea a reușit performanța ca, în ambele ei sezoane, să fie cel mai eficient concurent.

ADVERTISEMENT

La Survivor România 2022, conform statisticilor, Ștefania Ștefan a avut o eficiență de peste 73%. Ea a obținut 84 de victorii din 114 meciuri. Asta în ciuda faptului că nu a făcut sport de performanță, precum rivalii ei, fiind, de fapt, gamer de profesie.

La Survivor România All Stars, Ștefania Ștefan și-a îmbunătățit propriul record. Mai exact, ea a obținut, până în acest moment, 51 de victorii în 66 de meciuri, având o eficiență de 77,3%. Dar, pare-se, nu este suficient pentru ca Războinica să pună mâna pe trofeul la care visează.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, cel mai probabil, Ștefania Ștefan nu are de ce să fie foarte supărată că a fost eliminată de la Survivor România. Conform informațiilor FANATIK, ea este plătită regește, la nivelul unui Faimos, pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană.

Trebuie precizat că, în acest moment, filmările pentru Survivor România All Stars sunt înainte cu 3 săptămâni față de edițiile care sunt difuzate de Pro TV. Iar asta înseamnă că eliminarea Ștefaniei va fi văzută undeva în luna mai, la TV.

ADVERTISEMENT