Life

Ce a făcut Ștefania Ștefan, Războinica de la Survivor, chiar înainte de show! Cum s-a asigurat că va câștiga bani grei

Ștefania Ștefan este cea mai valoroasă concurnentă de la Survivor și, oarecum, favorită să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro.
25.03.2024 | 15:00
Ce a facut Stefania Stefan Razboinica de la Survivor chiar inainte de show Cum sa asigurat ca va castiga bani grei
Ștefania Ștefan, pregătiri înainte de Survivor România. Ce afacere a pus la cale / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan este, fără discuție, atu-ul echipei Războinicilor în lupta lor cu Faimoșii. S-a impus, fără prea mari discuții, în fruntea clasamentului eficienței, în ciuda faptului că e departe de a fi o sportivă de performanță precum rivalele ei.

Ștefania Ștefan, pregătiri înainte de Survivor România

Ștefania Ștefan a reușit, deja, la Survivor România să demonstreze că este cea mai bună sportivă din show. Clasamentul eficienței sale indică un procent de victorii uluitor: 83%. Mai bun chiar ca cel pe care le-a avut în primul ei sezon, la Survivor România 2022 – 73,7%. La acea vreme, ea a fost eliminată înainte de finală, spre surpriza tuturor, ea fiind, și atunci, cel mai bun concurent.

ADVERTISEMENT

Acum, pentru Survivor România All Stars, Ștefania a avut grijă să negocieze mult mai bine însă față de primul sezon. Iar informațiile FANATIK indică că ea ar primi, alături de Alex Delea, cel mai mare onorariu din echipa Războinicilor. Adică undeva în jurul a 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

Înainte de a pleca însă în Republica Dominicană, Războinica a avut grijă să se pregătească. Și, chiar dacă nu a făcut sport de performanță, ea având o ocupație mai degrabă sedentară – fiind gamer – Ștefania Ștefan a făcut câteva luni antrenamente intensive. Iar asta, acum, se vede din plin, reușind să își învingă rivalele de la Faimoase în mai toate cazurile.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Ștefnia Ștefan a decis să devină și ”femeie de afaceri” chiar înainte de a decide că va participa la Survivor România. Mai exact, tânăra originară din Lupeni, care locuiește în Timișoara, și-a deschis o companie prin care să ”ruleze” banii pe care îi face.

Războinica s-a apucat de afaceri

Ștefania Ștefan își spune, în lumea gamerilor, Maeviis. Din streaming, din comunitatea pe care o are pe Instagram, Facebook și TikTok, Războinica face bani serioși. Ba mai mult, chiar primea și donații importante pentru profesia pe care o practică.

ADVERTISEMENT

Compania pe care a înființat-o se numește Maevision și are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Ștefania a deschis firma abia anul trecut, la sfârșitul verii, neavând încă depus un bilanț fiscal.

Iar pe lângă banii pe care îi câștigă din activitățile legate de gaming, Ștefania Ștefan va încasa o sumă frumușică de la Survivor. Iar banii respectivi, probabil, îi va investi tot în cariera ei. Așa cum a făcut, de altfel, și în sezonul trecut la care a participat.

ADVERTISEMENT

Ștefania, favorită pentru finala Survivor România

Pe lângă rezultatele foarte bune pe care le are pe trasee, Ștefania Ștefan pare să fie și printre favoriții producătorilor. De altfel, susțin cei de la Viperele Vesele, ea și Iancu Sterp ar fi în finala show-ului.

”Faimoșii sunt bine păziți de reporteri. Chiar putem afirma că li se face un marcaj om la om. Pentru Războinici, cum ar fi Iancu sau Ștefania, nu vă faceți griji (…) zburdând în voie către finală”, sunt informațiile-bombă lansate de Vipere.

ADVERTISEMENT