Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriţă, analiză dură la Dinamo – CFR Cluj 1-1: “Joacă bine, dar sunt praf”

Dinamo a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, în meciul-surpriză al etapei a 12-a din SuperLiga.
09.10.2023 | 17:40
Giani Kirita analiza dura la Dinamo  CFR Cluj 11 Joaca bine dar sunt praf
Giani Kiriță nu a fost mulțumit de remiza dintre Dinamo și CFR Cluj. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Câinii” au dominat prima repriză, dar în partea a doua au avut mult noroc. Giani Kiriță nu a fost mulțumit de rezultat, deși Dinamo a luat primul punct după mai bine de o lună de insuccese în campionat.

Giani Kiriță, nemulțumit

Giani Kiriță nu a fost mulțumit de rezultat, spunând că cei de la CFR Cluj au fost slabi și puteau fi bătuți aseară, însă jucătorii lui Ovidiu Burcă nu au fost capabili să câștige.

ADVERTISEMENT

Acum îți dai seama că dacă vorbim în ansamblu, cu siguranță că este un punct câștigat, vorbim de CFR aici. Dar la modul general, tot într-o pantă descendentă suntem”, a spus Giani Kiriță.

Imediat, HORIA IVANOVICI a intervenit peste Giani Kiriță, spunându-i fostului jucător de la Dinamo că jucătorii trebuie lăudați.

ADVERTISEMENT

Laudă și tu echipa, au făcut egal cu CFR Cluj. Ce ai spus? Ai spus și i-ai făcut praf”, a fost reacția amuzantă a lui HORIA IVANOVICI. Robert Niță a intervenit și el: ”Joacă bine, dar sunt praf”.

Fostul fotbalist a revenit apoi, spunând că meciul trebuia câștigat deoarece ardelenii au jucat foarte prost în prima repriză.

ADVERTISEMENT

La cum a jucat CFR, trebuia bătută. În prima repriză nu a existat. Aveam 1-0, trebuia neapărat să câștigăm meciul ăsta”, a explicat Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, despre situația de la Dinamo

HORIA IVANOVICI spune că are încredere în Ovidiu Burcă, spunând că acesta a reușit să se indentifice cu filozofia lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu sunt jucători, ăia joacă. Indiferent cât noi vorbim în emisiune, eu nu l-aș da pe Burcă doi ani, nici dacă am 8 înfrângeri la rând. Eu am altă filosofie, văd altfel lucrurile.

Este foarte greu, nu am pretenția că mă pricep. La fotbal nu te pricepi, vine fotbalul și își dă în cap când te crezi deștept. Doar că Burcă este printre puținii antrenori care să se identifice din prima cu un club. Burcă este identificat cu Dinamo, mi se pare un antrenor perfect. Dinamo nu își permite luxul să nu îl aștepte pe Burcă”, a spus HORIA IVANOVICI.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT