Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Atac fără precedent la adresa celor de la Dinamo: “Habar n-au cine e Cătălin Hîldan!”

Dinamo a reușit un egal nesperat pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj. Chiar și ala, problemele din conducere continuă să provoace rupturi între echipă și suporteri.
09.10.2023 | 11:06
Atac fara precedent la adresa celor de la Dinamo Habar nau cine e Catalin Hildan
ATAC FARA PRECEDENT la jucatorii si conducatorii lui Dinamo. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să smulgă un punct CFR-ului într-un meci în care a fost comemorat regretatul căpitan al echipei, Cătălin Hîldan. Abdallah a deschis scorul pentru formația lui Burcă în minutul 10, iar Bîrligea a restabilit egalitatea în minutul 58. După acest meci, Dinamo a ajuns la 9 puncte în clasament.

Dinamo a scos un punct cu CFR

“Acum, eu nu aș pune-o așa. Vorbim de unicul căpitan. Nu cred că pot jucătorii din ziua de azi să înțeleagă ce înseamnă Cătălin Hîldan. Jucătorii nu știu, nici conducătorii nu știu.

ADVERTISEMENT

Ei nu știu nici cine e Ionuț Lupescu. Serios vorbesc. Mi-a povestit cineva că a fost acolo și se uitau stânga-dreapta conducătorii lui Dinamo și întrebau care e Ionuț. Ei nu știu care sunt oamenii care au făcut performanță.

Serios, așa mi-a zis cineva. Și pe urmă când le-au zis că vezi că acela e Ionuț, gata, s-au activat. La modul acesta e conducerea lui Dinamo. Așa mi-a zis cineva. Pe urmă s-au dus la discuții să vorbească.

ADVERTISEMENT

Dar nu neapărat de venirea lui Ionuț Lupescu la Dinamo. Practic ei vor să se folosească de anumiți oameni la Dinamo, doar că este foarte greu să te lipești de un om precum Ionuț Lupescu”, a declarat Giani Kiriță.

Formația lui Burcă ocupă locul 15 în clasament

Problemele de la Dinamo se extind și la conducere, nu doar la locul din clasament. Ginai Kiriță este nemulțumit de faptul că persoanele din fruntea clubului nu sunt la curent cu istoria echipei. Trupa lui Ovidiu Burcă a revenit în acest an în Liga I și se luptă să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranță s-au folosit de numele lui Ionuț Lupescu. Jucătorii habar nu au ce înseamnă Cătălin Hîldan, nu l-au văzut jucând, ei nu știu cine este. Doar noi, cei care am jucat cu el și suporterii, cei vechi.

Ei nu înțeleg, adică, e normal să nu înțeleagă. Nu, crede-mă că nu mai e ca înainte. Nu mai sunt ca înainte, nu dau doi bani pe tine. Când  vorbeam cu cineva din familia Hîldan și era la fel de supărat.

ADVERTISEMENT

Era supărat că îl sună odată pe an, doar când trebuie să comemoreze. L-au sunat, hai să facem ceva, hai să vii la meci și cam atât. Și îl mai sună la anu. Mie nu mi se pare normal, normal ar fi să o faci din suflet”, a completat Giani Kiriță pentru FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Atac la conducatorii lui Dinamo

 

ADVERTISEMENT