Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici a analizat situaţia de la Dinamo: “Burcă este antrenorul perfect pentru echipă acum!”

Dinamo se luptă să se salveze de la retrogradare. În ciuda unui egal reușit contra celor de la CFR, formația din Ștefan cel Mare este pe penultimul loc în clasament.
09.10.2023 | 11:31
Horia Ivanovici a analizat situatia de la Dinamo Burca este antrenorul perfect pentru echipa acum
Ovidiu Burca, APARAT in direct dupa al saselea meci fara victorie la Dinamo. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Burcă a reușit un rezultat excelent contra celor de la CFR. Dinamo a remizat 1-1 pe teren propriu și a reușit să se lupte cu echipa din Cluj până la fluierul final. Părerile au fost împărțite în studioul FANATIK SUPERLIGA în ceea ce privește viitorul băncii tehnice a bucureștenilor.

Dinamo a scos un punct contra CFR-ului

“Problema este alta. Pentru banii sau forța financiară pe care Dinamo o are. Ei nu au zis că vin cu 20 de milioane, ei au zis la toate conferințele că treaba merge pas cu pas. Este decent, eu nu zic că e grozav.

ADVERTISEMENT

Și îți spun ceva. Eu nu l-aș schimba pe Burcă doi ani, chiar dacă pică echipa. Burcă cunoaște filosofia, vezi ceva la Dinamo. Cu jucătorii aceștia de mâna a 2-a, vezi ceva. Vorba acea, ai un raft, nu are omul ce alege.

Cu jucătorii aceștia de mâa a 2-a, Burcă a reușit un egal cu CFR. A reușit să pună probleme FCSB-ului. Putea să facă minim egal cu Universitatea Craiova, noi vorbim acum de echipele din primele patru”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

În urma egalului contra celor de la CFR, Dinamo a ajuns la 9 puncte în clasament. 2 victorii, 3 egaluri și 7 înfrângeri este bilanțul bucureștenilor de la revenirea în primul eșalon. Burcă este tehnicianul lui Dinamo, iar misiunea acestuia este să salveze echipa de la retrogradare.

Burcă propune un fotbal modern la Dinamo

“Luăm puțin câte puțin din fiecare meci pe care îl pierde sau e semi-eșec. Horia, sunt înfrângeri. Și un jucător dacă îl iei de la Divizia C și îl bagi la Dinamo să joace și din acela scoți câteva lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Mai dă o centrare, dă un cap și spui că a făcut și lucruri bune. Păi după asta ne ghidăm? Un antrenor pe care îl văd venind la Dinamo și ar avea succes este Dorinel Munteanu, fără discuție”, a declarat Giani Kiriță.

“Eu sunt de acord, dar încă odată. Nu sunt jucători, ăia joacă. Indiferent cât noi vorbim în emisiune, eu nu l-aș da pe Burcă doi ani, nici dacă am 8 înfrângeri la rând. Eu am altă filosofie, văd altfel lucrurile.

ADVERTISEMENT

Este foarte greu, nu am pretenția că mă pricep. La fotbal nu te pricepi, vine fotbalul și își dă în cap când te crezi deștep. Doar că Burcă este printre puținii antrenori care să se identifice din prima cu un club. Burcă este identificat cu Dinamo, mi se pare un antrenor perfect. Dinamo nu își permite luxul să nu îl aștepte pe Burcă.”, a spus Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ivanovici il apara pe Burca

 

ADVERTISEMENT