Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță anunță urmașul lui Burcă în ziua meciului Oțelul – Dinamo. „Pe el îl văd”

Giani Kiriță și-a ales favoritul pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo, atunci când Ovidiu Burcă va pleca de la echipă.
29.09.2023 | 13:23
Giani Kirita anunta urmasul lui Burca in ziua meciului Otelul  Dinamo Pe el il vad
Giani Kitiță i-a găsit înlocuitor lui Ovidiu Burcă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este pe loc de retrogradare directă în Superligă, iar postul lui Ovidiu Burcă este în pericol. Antrenorul care a promovat echipa ar putea pleca de la echipă, din cauza rezultatelor slabe.

Pe cine vede Giani Kiriță în locul lui Ovidiu Burcă?

Giani Kiriță crede că Ovidiu Burcă are nevoie, atunci când va pleca, de un înlocuitor în genul lui Dorinel Munteanu, actualul antrenor de la Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul spune că în momentul în care va pleca Ovidiu Burcă, ar trebui ofertat actualul antrenor de la Oțelul Galați deoarece acesta este un antrenor care atrage foarte multă disciplină la echipă.

Eu aș vedea un antrenor în stilul lui Dorinel Munteanu. I-aș face o ofertă să vină la Dinamo, să pună efectiv acea dedicare a antrenorului, cum a fost și ca jucător, unul dintre cei mai buni jucători români.

ADVERTISEMENT

Genul ăla trebuie la Dinamo, muncă, disciplină, toată lumea trage la aceiași căruță, nimeni nu se supără, cine se supără, la revedere, afară. Și obiective de genul aducem punct sau puncte, să nu avem SF-uri în cap, că ne batem la titlu sau prindem playoff-ul.

Haideți băi băieți să aducem punct sau puncte, nu să ne gândim la cai verzi pe pereți”, a spus Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță nu ar spune nu unei demiteri a lui Ovidiu Burcă

Fostul jucător de la Dinamo crede că rezultatele din ultima perioadă nu îi fac cinste lui Dinamo și este de părere că Ovidiu Burcă ar putea fi sacrificat.

El crede că discursul antrenorului este o problemă pentru fani, care s-au săturat să vadă care sunt părțile bune la înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Giani Kiriță spune că rezultatele țin antrenorii, iar Dinamo nu are, în acest moment, rezultate prea grozave.

Nu știu neapărat dacă demiterea lui Burcă este o redresare, doar că fanii lui Dinamo cred că s-au cam plictisit de discursul ăsta. ‘Au fost și lucruri bine și lucruri mai puțin bune, echipa este în creștere’. Da, dar fotbalul se joacă pe puncte, pe goluri, pe rezultate. Ce facem? 

Construim o echipă peste cât timp? Nu ai timp să te bați la campionate dacă vrei să construiești echipa. Nouă ne trebuie punct sau puncte. Eu aș schimba puțin discursul și l-aș face în felul următor: ‘Bă, băieți! Haideți să luăm punct sau puncte.

Faptul că plecăm doi cu mingea, că mai construim, ne mai creăm o ocazie, asta e. Dar pe noi ne interesează punct sau puncte la ora actuală. În fotbal, pe orice antrenor îl țin rezultatele.

Faptul că Burcă are credibilitate pentru că a promovat cu Dinamo asta e altceva. Doar că rezultatele o să-l țină în funcție sau nu. (n.r. promovarea nu-l ține la infinit pe Burcă la Dinamo?) Eu zic că nu. Până la urmă asta te ține în funcție. Trebuie să ai rezultate”, a mai spus Giani Kiriță.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT