Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță, luat la mișto peste tot de situația lui Dinamo. „În parcare, la restaurant, la spălătorie: mereu ultimul!”

Giani Kiriță a mărturisit că este luat la miște peste tot după ce Dinamo București a trecut pe ultimul loc din clasamentul din SuperLiga.
09.02.2024 | 16:34
Giani Kirita luat la misto peste tot de situatia lui Dinamo In parcare la restaurant la spalatorie mereu ultimul
Giani Kiriță, luat la mișto peste tot de situația lui Dinamo. „În parcare, la restaurant, la spălătorie: mereu ultimul!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Situația lui Dinamo din clasament îl urmărește zi de zi pe Giani Kiriță, iar specialistul FANATIK SUPERLIGA a mărturisit cum se simte când „câinii roșii” au trecut pe ultimul loc. Fostul căpitan din Ștefan cel Mare a dezvăluit câteva episoade în care s-a simțit luat la mișto.

Giani Kiriță, luat la mișto peste tot de situația lui Dinamo. „În parcare, la restaurant, la spălătorie: mereu ultimul!”

Dinamo București este din ce în ce mai aproape de a doua retrogradare din istorie cu Zeljiko Kopic pe banca tehnică. Tehnicianul croat are trei înfrângeri din trei confruntări în 2024, iar acum a căzut pe ultimul loc după victoria celor de la FC Botoșani cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Poziția „câinilor roșii” îl urmărește zi de zi pe Giani Kiriță, care dezvăluie că ultimul loc este îl „bântuie” la restaurant, parcare și spălătorie. Acesta a povestit câteva episoade amuzante la cea mai recentă ediție a FANATIK SUPERLIGA.

„Vrei să trec în partea cealaltă și să fac o glumă acum apropo de groapă, cu toate că nu îmi place. Știi că sunt sensibil la ora actuală pe subiectul ăsta. Intră să vin la emisiune și vine domnul portar, sefu un loc de parcare: «ultimul pe stânga».

ADVERTISEMENT

Sun la restaurent, vreau și eu o masă, ultima pe dreapta. Mă duc să spăl mașina, ultimul. M-am săturat serios, trebuie să facem ceva în sensul ăsta. Parcă la mine se răsfrânge totul așa”, a spus Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Nici rivalii nu vor Dinamo în Liga 2! Mesajul lui Mititelu: „Are nevoie de încredere”

Adrian Mititelu a avut un mesaj pentru suporterii „câinilor roșii” după FC U Craiova 1948 – Dinamo București. Finanțatorul oltenilor le spune fanilor că echipa are nevoie de susținere din partea lor pentru a rămâne în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Pentru a rămâne în Superliga, Dinamo are nevoie de încredere! Echipa joacă, are substanţă, a arătat în seara asta dar şi în meciul cu Rapid! Majoritatea suporterilor din România îşi îngroapă echipele fără să dorească, atunci când le merge rău.

Dinamo nu a jucat rău cu FCU, dar a întâlnit o echipă ce are în componenţă 4-5 jucători de clasă, jucători pe care Dinamo nu-i are. Surpriza ar fi fost ca Dinamo să plece neînvinsă din Craiova.

ADVERTISEMENT

FCU este o echipă mult mai valoroasă decât Dinamo în prezent şi nu trebuie să fie un capăt de ţară această înfrângere. Ce este de reţinut este faptul că Dinamo are o echipă în acest moment care oricând poate prinde o serie de 4-5 meciuri cu victorii / egaluri şi care o pot propulsa spre salvare.

Tot ce are nevoie echipa acum este încredere, încredere, încredere! Vaicărelile, pesimismul şi caterinca ieftină, specifică suporterilor râmani, nu pot ajuta Dinamo. Din contră, o pot îngropa!”, spunea Adrian Mititelu.

Ce PATESTE Giani Kirita de cand Dinamo este la RETROGRADARE

ADVERTISEMENT
Tags: