Sport

Adrian Mititelu, mesaj pentru suporterii “câinilor” după meci: “Fiţi alături de echipă, altfel adio Dinamo!”

Adrian Mititelu a avut un mesaj pentru suporterii lui Dinamo după ce i-a învins pe Oblemenco, scor 2-1. Patronul lui FC U le-a transmis fanilor să rămână alături de echipă.
03.02.2024 | 14:01
Adrian Mititelu mesaj pentru suporterii cainilor dupa meci Fiti alaturi de echipa altfel adio Dinamo
Adrian Mititelu, mesaj pentru suporterii "câinilor" după meci: "Fiţi alături de echipă, altfel adio Dinamo!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova le-a administrat celor de la Dinamo a treia înfrângere din 2024, din tot atâtea meciuri. Oltenii s-au impus cu 2-1 şi au trimis echipa lui Kopic pe ultimul loc în clasament, cu doar 16 puncte.

Adrian Mititelu, mesaj pentru suporterii “câinilor” după meci: “Pentru a rămâne în Superliga, Dinamo are nevoie de încredere!”

Adrian Mititelu le-a transmis un mesaj fanilor de la Dinamo pe pagina de Facebook a lui Daniel Şendre. Patronul oltenilor i-a sfătuit pe suporteri să fie alături de echipă, altfel e adio Dinamo:

ADVERTISEMENT

“Pentru a rămâne în Superliga, Dinamo are nevoie de încredere! Echipa joacă, are substanţă, a arătat în seara asta dar şi în meciul cu Rapid! Majoritatea suporterilor din România îşi îngroapă echipele fără să dorească, atunci când le merge rău.

Dinamo nu a jucat rău cu FCU, dar a întâlnit o echipă ce are în componenţă 4-5 jucători de clasă, jucători pe care Dinamo nu-i are. Surpriza ar fi fost ca Dinamo să plece neînvinsă din Craiova.

ADVERTISEMENT

“Vaicărelile, pesimismul şi caterinca ieftină, specifică suporterilor râmani, nu pot ajuta Dinamo”

FCU este o echipă mult mai valoroasă decât Dinamo în prezent şi nu trebuie să fie un capăt de ţară această înfrângere. Ce este de reţinut este faptul că Dinamo are o echipă în acest moment care oricând poate prinde o serie de 4-5 meciuri cu victorii / egaluri şi care o pot propulsa spre salvare.

Tot ce are nevoie echipa acum este încredere, încredere, încredere! Vaicărelile, pesimismul şi caterinca ieftină, specifică suporterilor râmani, nu pot ajuta Dinamo. Din contră, o pot îngropa!

ADVERTISEMENT

Căutaţi să fiţi alături de echipă, s-o încurajaţi în permanenţă, să le insuflaţi jucătorilor şi celor din jurul echipei că se poate! Altfel, adio Dinamo! Cu o noua retrogradare nu văd bine actuala structură sportivă!”, a scris Adrian Mititelu.

Mesajul lui Adrian Mititelu de pe pagina lui Daniel Şendre. Sursa: colaj Fanatik
Mesajul lui Adrian Mititelu de pe pagina lui Daniel Şendre. 

Dinamo, într-o postură delicată!

Dinamo are o perioadă complicată. Săptămâna viitoare “câinii” primesc vizita Farului Constanţa, echipă care a început excelent anul 2024, cu două victorii. Luni, elevii lui Hagi joacă împotriva FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova răsuflă uşurată după prima victorie obţinută în acest an. După ce au pierdut printre degete în Giuleşti, de la 3-1 la 3-4, oltenii lui Costantino au fost la un pas să piardă două puncte cu Dinamo, Gregorio lovind bara în final.

ADVERTISEMENT