Life

Gianina Corondan, din nou prezentatoare tv. Surpriza totală pe care a făcut-o vedeta TVR

27.01.2021 | 16:26
Gianina Corondan din nou prezentatoare tv Surpriza totala pe care a facuto vedeta TVR
Gianina Corondan, prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gianina Corondan a apărut din nou pe micile ecrane, dar nu la o televiziune mare, așa cum se așteptau mulți, ci la un canal în care se abordează tot felul de teme, de la economice până la astrologie.

Vedeta TVR le-a făcut o surpriză uriașă fanilor ei, acceptând provocarea Canal 33 de a prezenta o emisiune în care a fost invitată buna ei prietenă Tha Haimovitz, specializată în astrologia kabbalistică.

ADVERTISEMENT

Gianina și Thea și-au împărțit complimente la începutul emisiunii difuzate pe Youtube, vedeta TVR reușind să smulgă aprecierile internauților, care au felicitat-o pentru revenirea ei, fie și la Canal 33.

Gianina Corondan, prezentatoare la Canal 33

În ultima vreme, Gianina nu a mai apărut în postura de prezentatoare la televizor, însă nu a lipsit în ultimii ani de pe micul ecran, asta deoarece vedeta TVR a fost implicată într-o campanie guvernamentală care vorbea despre importanța atragerii fondurilor europene.

ADVERTISEMENT

Gianina și-a pus la dispoziție imaginea pentru a-i convinge pe români ce pot face cu banii europeni, iar în unele spoturi publicitare a prezentat și câteva realizări pe care antreprenorii le-au avut cu acești bani.

Internauții o vor pe vedeta TVR din nou pe micul ecran

În emisiunea de la Canal 33, Gianina a stat de vorbă cu Thea despre cu totul alte subiecte decât cele pe care le-a abordat de-a lungul carierei sale, intrând în tainele astrologiei și misterele Kabbalei.

ADVERTISEMENT

„Gianina Corondan îmi amintește de copilăria mea. Mă uitam mereu la Ora G. Era o nebună frumoasă; Gianinuța, te ador din copilărie; Thea, minunată ca de obicei și Gianina super plăcută; Îmi place mult Geanina. Mi-ar plăcea să fie prezentatoarea acestei emisiuni; Sunteți superbe amândouă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la emisiunea prezentată de vedeta TVR.

Nu se știe dacă Gianina va continua proiectul acesta de la Canal 33, dacă ea va fi realizatoarea emisiunii de astrologie a Theei, însă cert este că lumea o vrea, mai ales că prezentatoarea are o imagine foarte bună încă de pe vremea când era una din vedetele principale ale Televiziunii Române.

ADVERTISEMENT

 

Tags: