Sport

Gianluigi Donnarumma, inamicul public la AC Milan – PSG. Fanii “rossoneri” au aruncat cu dolari în portar

Cel mai interesant meci din etapa a 4-a din Champions League este AC Milan - PSG, iar fanii italieni se pregătesc intens de revederea cu portarul Gianluigi Donnarumma.
07.11.2023 | 22:00
Gianluigi Donnarumma inamicul public la AC Milan  PSG Fanii rossoneri au aruncat cu dolari in portar
Fanii "rossoneri" i-au pregătit o surpriză portarului. Sursa Foto: X (Twitter)
ADVERTISEMENT
07-11-2023
19:56

Fanii lui AC Milan i-au pregătit o surpriză lui Donnarumma

Suporterii lui AC Milan nu au uitat trădarea făcută de Gianluigi Donnarumma, atunci când a plecat la PSG, gratis. Francezii vor veni pe San Siro pentru meciul din etapa a patra a grupelor Champions League. Cu această ocazie, suporterii “rossoneri” i-au pregătit o surpriză portarului italian.

Ultrașii de la Peluza Sud au făcut mai multe copii ale unor dolari americani cu titlul “Mercenario Dollarumma” și cu fața jucătorului. Fiecare fan al gazdelor de pe San Siro a avut pe scaun aceste bancnote pe care le-a aruncat spre portarul formației din Ligue 1.

În vârstă de 24 de ani, titularul din poarta Italiei a fost crescut de ”rossoneri” și a fost promovat la prima echipa pe când avea doar 16 ani. Cu toate acestea, ”Gigio” a decis să plece în vara lui 2021 alegând banii campioanei Franței.

Fanii îi pregătesc o primire ostilă lui Gianluigi Donnarumma la AC Milan – PSG

Fanii ”diavolului milanez” au perceput această mișcare ca o trădare din partea lui Gianluigi Donnarumma, nu l-au iertat nicio secundă pentru că a abandonat echipa și îi pregătesc o primire dură la partida AC Milan – PSG.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului Corriere della Sera, internaționalul italian va fi inamicul public numărul 1 pentru suporterii care vor umple stadionul San Siro din Milano la întâlnirea programată marți seară, de la ora 22:00.

Pe lângă faptul că îl vor huidui la scenă deschisă, suporterii Milanului vor arunca în direcția lui Donnarumma cu bancnote false, arătându-și astfel disprețul față de jucătorul care a ales banii parizienilor în locul performanței alături de ”rossoneri”.

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor acestor manifestări care se pregătesc împotriva portarului italian, antrenorul lui PSG, Luis Enrique, va merge pe mâna acestuia și îl va titulariza pentru jocul din etapa a 4-a din Champions League.

Patronul american al lui AC Milan, prezent la meciul cu PSG

AC Milan se află într-o perioadă extrem de dificilă, ajungând la 4 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. Au fost două înfrângeri și o remiză cu Napoli în Serie A, plus eșecul drastic, scor 0-3, din turul cu PSG.

ADVERTISEMENT

Atmosfera în cadrul lotului este una tensionată, iar presa vehiculează o posibilă demitere a tehnicianului Stefano Pioli. Însă, patronul american Gerry Cardinale a sosit de urgență în Italia pentru a detensiona atmosfera.

Fondatorul companiei RedBird Capital Partners a stat de vorbă cu jucătorii și cu staff-ul tehnic, a dat asigurări că nimeni nu este în pericol, și-a anunțat prezența pe stadion la partida cu PSG și speră într-o redresare rapidă a situației.

ADVERTISEMENT

După disputatea a 3 etape din faza grupelor Champions League, AC Milan se află pe ultimul loc, cu 2 puncte. Liderul grupei este PSG, cu 6 puncte, urmată de Borussia Dortmund și Newcastle, ambele cu câte 4 puncte.

ADVERTISEMENT
Tags: