Sport

Gică Craioveanu, îndepărtat de la U Craiova: ”Nu vreau să fiu de decor”

Gică Craioveanu a anunțat că a pus capăt colaborării cu U Craiova, după ce Mihai Rotaru nu l-a mai vrut în funcția de director de imagine.
19.07.2023 | 10:54
Gica Craioveanu indepartat de la U Craiova Nu vreau sa fiu de decor
Gică Craioveanu a anunțat că a pus capăt colaborării cu U Craiova, după ce Mihai Rotaru nu l-a mai vrut în funcția de director de imagine. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor nu a renunţat la ideea de a face un pas în spate în ceea ce priveşte finanţarea, dar până să vină noi investitori, FANATIK a aflat că el a virat 5.000.000 de euro în conturile clubului.

U Craiova a reziliat contractul cu Gică Craioveanu

Fosta mare legendă a Băniei, Gică Craioveanu, s-a despărțit de U Craiova, după ce Mihai Rotaru i-a propus alte condiții pentru a continua colaborarea. Fostul atacant a refuzat propunerea și a precizat că nu vrea să rămână doar decor.

ADVERTISEMENT

”Da! Este adevărat! De comun acord cu Mihai Rotaru am decis să închidem oficial colaborarea. Am avut o discuție cu Mihai săptămâna trecută. De la el a venit propunerea asta, nu de la mine. El mi-a zis că pot rămâne totuși alături de ei, dar nu în club. Dar în condițiile astea eu am zis că nu are rost să rămân așa.

Să rămân așa ca să ce? De decor? Dacă voiam să rămân de decor mă duceam și îmi puneam o statuie în vreun muzeu. Nu! Mulțumesc! Dragoste cu forța nu se poate. Eu am vrut să se întâmple alte lucruri la Craiova, dar nu mi-au ieșit. Eu am vrut titlul. Eu asta îmi doresc.

ADVERTISEMENT

Nu am ieșit până acum în presă cu declarații, deoarece băieții se aflau înaintea meciului cu Dinamo și nu am vrut să le atrag atenția pe subiectul ăsta. Am vrut să îi las să se concentreze doar pe meciul cu Dinamo. Eu voi rămâne în continuare un susținător al acestui proiect, iar lucrul ăsta îl fac pentru băieții de la Peluza Nord”, a declarat Craioveanu, pentru prosport.ro.

Mesajul lui Craioveanu pentru suporteri

”Am un deosebit respect pentru cei de la Peluza Nord. Eu nu am avut nimic nici cu băieții de la Peluza Sud 97, deși ei m-au făcut trădător. Însă, eu nu am trădat niciodată Universitatea Craiova. Nu m-am dus să joc în viața mea la Steaua sau Dinamo.

ADVERTISEMENT

Eu în acest proiect al echipei lui Mihai Rotaru am intrat în 2013 datorită lui Corneliu Stroe. Nea Cornel m-a căutat și m-a rugat să mă alătur lor. Mi-a spus că palmaresul Universității este la ei, iar eu pentru Universitatea fac orice. Nu am nimic cu Adrian Mititelu și nu cred că m-ați auzit pe mine să îl vorbesc public de rău.

Dar acum asta este viața. Mihai mi-a propus încetarea oficială a colaborării, iar eu am acceptat. Dragoste cu forța nu se poate. Mihai Rotaru îmi propusese o altă variantă, dar nu am vrut. Nu pot rămâne așa de formă.

ADVERTISEMENT

Le urez la băieți multă baftă, iar eu așa cum am fost vreau să vă spun că eu sunt cel care l-am descoperit pe Mitriță, deși sunt convins că vor aparea alții acum să se bată cu pumnul în piept”, a mai spus Gică Craioveanu.

Craioveanu se așteaptă la cea mai disputată ediție din SuperLiga și exclude CFR Cluj și Farul Constanța din lupta pentru titlu. Fostul atacant este de părere că Universitatea Craiova se va lupta cu FCSB și Rapid pentru primul loc, iar U Cluj va fi surpriza acestui sezon.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „1 solist și sub 3,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – Oțelul Galați

ADVERTISEMENT