Fotbal intern

Gică Craioveanu, interviu incredibil din mijlocul pandemiei de la Madrid! Ce a putut să spună despre Netflix și Youtube

30.03.2020 | 17:22
Gica Craioveanu interviu incredibil din mijlocul pandemiei de la Madrid Ce a putut sa spuna despre Netflix si Youtube
Gică Craioveanu. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu se află în Madrid, exact în epicentrul pandemiei din Spania și a povestit cum trece peste perioada în care trebuie să stea în autoizolare.

Gică Craioveanu, despre pandemia de coronavirus din Spania

Gică Craioveanu a explicat cum se descurcă și cum i s-a schimbat viața de când a izbucnit pandemia de coronavirus, el fiind stabilit în Madrid, focarul principal din Spania.

ADVERTISEMENT

„Sunt la Madrid şi situaţia este cât se poate de neplăcută, dar sunt o persoană optimistă, iar autoizolarea o suport cât pot de bine.

Cei de la Netflix ar trebui să-mi plătească o avere, şi cei de la YouTube la fel, pentru că ascult multă muzică. Sunt alături de copii şi toate acestea ne-au prins în epicentrul pandemiei”,  a glumit „Grande”.

ADVERTISEMENT

„Este o situaţie care ne-a scos din comunitatea noastră”

Gică Craioveanu a continuat să vorbească despre cum i s-a schimbat viața din momentul declanșării pandemiei de coronavirus: „Este o situaţie care ne-a scos din comunitatea noastră, din rutina noastră de zi cu zi şi avem nevoie de toată puterea din lume pentru a o înfrunta.

Nu mă aşteptam să se întâmple acest lucru în Spania, am considerat întotdeauna că are una dintre cele mai bune asistenţe medicale din lume.

ADVERTISEMENT

Trebuie să vă spun că situația este în continuare una foarte, foarte gravă. Deja s-au luat măsuri fără precedent.

Amenzile sunt foarte mari și variază de la 600 la 3000 de euro! Nu se mai joacă nimeni. Cea au făcut doctorii până acum, este ireal, credeți-mă!”.

ADVERTISEMENT

„Grande” nu a putut să nu se gândească și la fotbal în perioada asta și a vorbit despre finala Cupei Spaniei: „Real are mult mai multă calitate în echipă, dar Athletic are mai multă experienţă”

„Cred că într-o finală cu un singur meci, calitatea e mai importantă decât experienţa, deoarece aduce stabilitate, moral şi curajul pe care îl are echipa, iar asta îmi oferă o linişte sufletească mie, unui fost jucător”, a mai spus Gică Craioveanu.

  • 52 de ani a împlinit Gică Craioveanu pe 14 februarie
ADVERTISEMENT