Sport

Oțelul Galați – Farul 0-1, în etapa 12 din SuperLiga. Hagi câștigă cu noroc în fața lui Dorinel Munteanu

Farul Constanța a învins în deplasare Oțelul Galați, scor 1-0, în etapa a 12-a din SuperLiga, într-un meci cu foarte multe ocazii de poartă.
08.10.2023 | 17:41
Otelul Galati  Farul 01 in etapa 12 din SuperLiga Hagi castiga cu noroc in fata lui Dorinel Munteanu
Louis Munteanu și Silviu Rus, în duel pentru balon în meciul Oțelul Galați - Farul Constanța. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
08-10-2023
12:54

Oțelul - Farul 0-1 (Larie 79)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Farul obține o victorie extrem de norocoasă pe terenul  Oțelului, scor 1-0. Gălățenii au ratat o mulțime de ocazii, iar portarul Aioani a fost salvator în multe momente pentru formația lui Gică Hagi. Cu această victorie, ”marinarii” au urcat pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte.

sup

Min. 79 – GOOOL Farul!!! Larie înscrie cu capul din 6 metri, după o minge centrată din corner de Budescu.

Min. 71 – Fatai scapă singur cu portarul Aioani, dar șutul său este blocat de portar Farului.

Min. 55 – Budescu prinde un șut senzațional de la 35 de metri lateral stânga, dar Dur-Bozoancă scoate mingea care se ducea sub transversală.

Min. 18 – Lovric reia cu capul periculos, Aioani respinge în față și același Lovric șutează în transversală din 6 metri.

Min. 8 – Cisse are prima mare ocazie, dar lovitura sa de cap se oprește în plasa laterală.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Oțelul – Farul.

Oțelul: Dur Bozoancă – S. Rus, J. Cisse, Lovric, M. Silva – Cisotti, A. Lopez, Jardan – M. Ferreira, Fatai, Latouchent. Rezerve: R. Stoian – G. Cîrjan, I. Neagu, M. Adăscăliței, S. Teles, Zivulic, Bordun, Zhelev, Ghiocel. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni – Mazilu, L. Munteanu, Budescu. Rezerve: Buzbuchi – Dussaut, G. Silva, K. Boli, N. Popescu, Vînă, Enes Sali, G. Da Costa, Rivaldinho. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Meciul Oțelul Galați – Farul are loc duminică, 8 octombrie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. Echipa lui Dorinel Munteanu, nou promovată în acest sezon, este clar revelația campionatului, pierzând un singur meci dar și remizând în numai puțin de opt jocuri. Campioana la zi Farul este departe de forma din sezonul anterior, ocupând doar locul 7, cu 15 puncte, fără a fi remizat vreodată până acum, pe principiul totul sau nimic.

Unde se joacă meciul Oțelul Galați – Farul

Confruntarea Oțelul Galați – Farul se desfășoară duminică, 8 octombrie, de la ora 16:00, în etapa a 12-a din SuperLiga pe stadionul care poartă numele echipei de la malul Dunării. Rezultatele excelente și mai ales calitatea jocului practicat de elevii lui Munti atrag din ce în ce mai mulți spectatori la partidele nou promovatei și promisiunea tehnicianului că Oțelul se va bate la play-off nu mai este privită acum ca o glumă.

ADVERTISEMENT

Așa că la partida cu Farul este de așteptat ca măcar trei sferturi din locurile de pe stadion să fie ocupate și este foarte probabil ca minim o sută de fani ai Farului să vină la meci, fiind o deplasare mult mai accesibilă pentru ei. Gică Hagi a promis că după ratarea la mustață a prezenței echipei sale în grupele Conference League va începe revirimentul în campionat, obiectivul fiind, firește, intrarea în play-off.

Cine transmite la TV partida Oțelul Galați – Farul

Partida FC Botoșani – FCSB se joacă duminică, 8 octombrie, de la ora 16:00, în etapa a 12-a din SuperLiga, pe stadionul Oțelul din Galați și va fi transmis în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Dorinel Munteanu cere echipei sale să își păstreze luciditatea și concentrarea, pentru că Farul este o echipă cu mare potențial.

ADVERTISEMENT

Duminică, 8 octombrie, după o lungă perioadă în care cerul senin a fost dominant vine o zi cu mulți nori, dar cu un pericol foarte redus de ploaie, undeva sub 10 la sută. Cerul va fi mai mult acoperit toată ziua și va bate vântul destul de puternic. În jur de 23 de grade va fi maxima zilei la ora amiezii, deci cam așa vor sta lucrurile și la ora meciului. Arbitrul partidei este bucureșteanul Andrei Chivulete.

Ce absențe sunt în întâlnirea Oțelul Galați – Farul

Dorinel Munteanu este în culmea fericirii după ce echipa sa a început acum să câștige meci de meci după ce făcuse opt rezultate de egalitate. Farul este, din punctul său de vedere, o echipă foarte periculoasă, care trebuie tratată cu toată seriozitatea. Oțelul este lipsită de fundașul Yabre, accidentat și de Alexandru Pop, care este suspendat.

ADVERTISEMENT

Farul nu se află în forma care i-a permis sezonul trecut să câștige titlul în Superligă. Echipa lui Gică Hagi nu mai înscrie cu ușurință, pentru că golgeterul ei, Dennis Alibec, e acum în Qatar. Tripleta de atac este alcătuită de Louis Munteanu, Mazilu și Budescu, ultimul fiind cel care inventează fazele surpriză. La Galați va lipsi însă un pilon de la mijloc, Dragoș Nedelcu.

Cote la pariuri la jocul Oțelul Galați – Farul

Deși pozițiile în clasament și evoluțiile celor două echipe din primele 11 etape merg clar în favoarea gălățenilor casele de pariuri văd complet diferit lucrurile, în sensul în care echipa favorită și încă destul de clar este Farul, cotă 2,20 față de 3,40 pentru o echipă care are un singur eșec până acum. Șansă dublă X2 are cotă de 1,35 iar șansă dublă 1X de 1,70. Gol marcat Farul ajunge la 1,30 și gol înscris de Oțelul la 1,50.

ADVERTISEMENT

Istoria meciurilor directe se referă strict la partidele jucate de vechea echipă fanion a Dobrogei contra Oțelului, pentru că abia sezonul acesta formația de la Dunăre a revenit în elită după ani buni de urcuș din liga a 4-a până acum, pentru că actuala echipă s-a constituit după falimentarea celei vechi în 2015, când deja partidele se disputau în Liga 2, după care a început prăbușirea Oțelului.

ADVERTISEMENT