Fotbal intern

Gică Hagi, declarații incendiare. “Regele” s-a dezlănţuit la conferinţa de presă

18.05.2018 | 17:09
Gica Hagi declaratii incendiare Regele sa dezlantuit la conferinta de presa
ADVERTISEMENT

Gică Hagi, declaraţii incendiare la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului CFR Cluj – Viitorul Constanţa, care va avea loc duminică, de la ora 20.45, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Antrenorul şi patronul formaţiei FC Viitorul Constanţa a comentat şi în legătură cu scandalul pe care l-a avut cu selecţionerul Cosmin Contra, după ce “Gruiţă” a convocat un singur jucător de la Viitorul Constanţa pentru meciurile amicale cu Chile şi Finalnda.

ADVERTISEMENT

Declaraţiile incendiare ale lui Gică Hagi în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Viitorul

Am înţeles că trebuie să-mi cer scuze. Dacă eu am ajuns să-mi cer scuze că vorbesc în România, atunci ăsta este un mare semn de întrebare, după tot ce am făcut în carieră. Atunci, îmi cer scuze că am investit în fotbal, că am muncit. Că am jucat 18 ani la echipa naţională la nivel înalt, că am peste 100 de meciuri la echipa naţională, că am jucat la 3 Campionate Europene şi 3 Mondiale. Şi, mai ales, pentru ceea ce am făcut după ce m-am lăsat.

Am spus o opinie mai dură, mai directă, mai specifică. Şi nu am primit răspunsurile punctuale, dacă este adevărat sau nu ce am spus. Am văzut că unii întreabă cine sunt eu să vorbesc. Păi, dacă nu ştiţi, luaţi CV-ul şi vedeţi acolo ce am făcut.

ADVERTISEMENT

Să nu mai spun cât de bun sunt la suflet! Dumnezeu spune că trebuie să dai înainte să primeşti, iar eu dau şanse copiilor şi uite că trebuie să înghit astfel de lucruri. Ştiu că le stau unora în gât, creez o presiune enormă, dar sper să-şi dea seama că, în fondul problemei, încerc să ajut cât pot fotbalul românesc. Îmi cer scuze că mai am tupeul să apar şi să vorbesc desppre România! Dacă nici de fotbal nu pot să vorbesc, atunci despre ce o pot face? Trebuie să dispar? Nu am cum să dispar pentru că m-am înhămat la o muncă. Le urez tuturor succes, cu inima deschisă, dar eu am plecat la drum acum 8-9 ani. Fără niciun interes, interesul meu este pentru România.

Sper să nu interpreteze fiecare în felul lui, îmi cer scuze că mi-am permis să vorbesc despre echipele naţionale şi promit că, de acum încolo, până nu o să fiu implicat cu vreo funcţie la loturile naţionale, nu o să mai vorbesc despre asta. Nu mă mai întrebaţi pentru că nu vreau să creez o stare negativă, panică, sau să se spună că atac pe cineva. Îţi spun şi eu ca nea Ando, «mai bine tăceam» O să tac, o să mă uit şi o să sper că vom avea calificări. Nu trebuie doar să participăm, trebuie să ne şi calificăm.

ADVERTISEMENT

Îmi spuneţi mie că sunt subiectiv doar pentru a crea o diversiune importantă? Eu, care sunt serios, care am valori profesionale clare, reguli şi principii, acelea de a face performanţă, unicul lucru care îmi place este acela de a fi cel mai bun. Ştiu că majoritatea din România e cu mine, dar este un grup frumos care nu vede faptele. Nu se poate vorbi de subiectivism când faptele arată performanţă.

Încercaţi să scoateţi despre mine că sunt subiectiv, dar mă abţin cât pot pentru că e bine să fiu modest, dar să nu fiu luat de…că nu sunt”, a declarat Hagi, în conferinţa de azi.

ADVERTISEMENT