Sport

Gică Hagi, dezamăgit după FC Voluntari – Farul 2-0. “Foarte lenți, nu au făcut nimic!”

Gică Hagi a fost dezamăgit de prestația jucătorilor după înfrângerea din meciul FC Voluntari - Farul 2-0. Antrenorul și acționarul constănțenilor este hotărât să ia decizii importante în ceea ce privește lotul.
26.09.2023 | 22:26
Gica Hagi dezamagit dupa FC Voluntari  Farul 20 Foarte lenti nu au facut nimic
Gică Hagi a fost dezamăgit de prestația jucătorilor după înfrângerea din meciul Farul - Voluntari, scor 0-2. Antrenorul și acționarul constănțenilor este hotărât să ia decizii importante în ceea ce privește lotul. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Farul a început cu stângul faza grupelor Cupei României Betano și a pierdut cu 0-2 în deplasarea de la Voluntari. Golurile ilfovenilor au fost marcate de Florea și Ciocan, în minutele 8, respectiv 85. După înfrângere, Gică Hagi s-a arătat dezamăgit de jocul făcut de echipa sa și este hotărât să ia măsuri importante.

Gică Hagi, dezamăgit după FC Voluntari – Farul 2-0

După ce Farul a pierdut meciul cu Voluntari din Cupa României Betano, scor 0-2, Gică Hagi a fost dezamăgit de jucătorii săi. În calitate de tehnician, “Regele” a mărturisit că este pregătit să ia câteva decizii importante în ceea ce privește lotul pe care îl au constănțenii. Hagi a vrut să le dea o șansă fotbaliștilor care nu prea au jucat până acum, în acest sezon, însă această strategie a fost fără succes.

ADVERTISEMENT

“Mi-am asumat această decizie, trebuia să le dau oportunități și celorlalți, avem foarte mulți jucători în lot. A fost un test pentru ei, din păcate l-au picat și de aici o să începem să reflectăm.

N-ai cum să scapi, noi vorbim de rezultate, dar din păcate n-au trecut testul, din contră. N-au făcut mai nimic, foarte lenți, previzibili, n-ai cum să joci fotbal așa. Vom analiza și pe viitor bineînțeles că vom lua niște decizii.

ADVERTISEMENT

Fotbalul nu se joacă singur, nu vorbim de un jucător, nu dau niciun nume. Au fost 20 și ceva în tot lotul, vom vedea, dar nu de azi pe mâine, ci până la iarnă. La fotbal trebuie să intri și să arați cât de bun ești.

Nu mă interesează programul, eu trebuie să joc. N-am costum, nu sunt la cravată, acționarul e undeva departe. Eu sunt manager, vorbesc la nivel tehnic, nu administrativ.”, a declarat Gheorghe Hagi, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cum a arătat Farul lui Hagi în Cupa României Betano

A fost primul meci din Cupa României Betano pentru Farul Constanța, iar aceștia au fost învinși cu 2-0, în deplasare la Voluntari. Pentru formația antrenată de Gică Hagi nu a fost un start reușit în grupele competiției. Antrenorul campioanei are parte în acest sezon de un lot numeros. Însă, se pare că fotbaliștii care au jucat mai puțin în acest sezon nu au reușit să îl impresioneze pe Hagi.

Din contră, jucătorii au lăsat o impresie care l-a supărat pe tehnician. Elevii lui Hagi nu au arătat suficientă atitudine și nu au reușit să facă diferența în niciun moment al partidei cu Voluntari. Farul Constanța a venit în duelul din Cupa României Betano după o victorie cu Dinamo, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

În următorul duel al competiției, Farul Constanța va juca cu Gloria Buzău în deplasare. Meciul va avea loc pe 1 noiembrie, de la ora 17:00. Până atunci, în campionat, elevii lui Gică Hagi se vor duela cu Sepsi, U Cluj și UTA Arad acasă. În deplasare vor merge la Oțelul Galați și CFR Cluj. Pentru constănțeni urmează un program încărcat, iar Gică Hagi va avea mult de lucru cu elevii săi pentru a putea scoate maximul din aceste dueluri.

Lotul lui Gică Hagi în duelul cu Voluntari din Cupa României Betano

Farul Constanța: Buzbuchi – Grosu, M. Popescu, D. Quieros, G. Marins – Vînă, N. Popescu, Borgnino, N. Grigoryan – Rivaldinho, Sali; Rezerve: Aioani, Dussaut, Dănuleasa, Mălăele, Boli, Banu, Andronache, Gustavo Da Costa, I. Cojocaru;

ADVERTISEMENT