Sport

Gheorghe Hagi, o nouă conferință cu scântei. Ce l-a enervat și ce spune despre transferul lui Alibec la Farul

Gheorghe Hagi a avut o nouă conferință de presă cu scântei și a dezvăluit ce l-a enervat la finalul anului, vorbind și despre transferul lui Denis Alibec la Farul.
04.01.2022 | 21:11
Gheorghe Hagi o noua conferinta cu scantei Ce la enervat si ce spune despre transferul lui Alibec la Farul
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre obiectivele Farului pentru anul 2022, dar și pentru viitorul echipei, anunțând că își dorește să o transforme într-o echipă de top din România.

„Regele” a fost bucuros pentru că Jefte Betancor, atacantul echipei, a primit premiul de cel mai bun fotbalist al anului, însă a fost nemulțumit pentru că Ionuț Larie, fundașul central al „marinarilor”, nu a intrat în echipa sezonului din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ce l-a enervat pe Gheorghe Hagi și ce a spus despre transferul lui Denis Alibec la Farul

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Denis Alibec la Farul, despre care a spus că nu se va concretiza, recunoscând că a fost enervat pentru că Ionuț Larie nu a fost inclus în echipa sezonului din Casa Pariurilor Liga 1.

„Dacă vine, Alibec e un jucător care trebuie să joace titular, dar noi îl avem pe Jefte. În plus, salariul lui e imposibil pentru noi, sunt alte cluburi în România care și-ar putea permite, dar nu noi în acest moment.

ADVERTISEMENT

E o mândrie pentru noi Jefte și mai știu că Larie a fost cel mai bun fundaș din Liga 1, cu statistici foarte bune, dar nu l-am văzut pe nicăieri în topuri.

De ce mai e pe primul loc în index? Cine face aceste lucruri, mă întreb? Deci, Larie merita să fie pus în echipa campionatului, pe date, nu pe vorbe.

ADVERTISEMENT

Merită, a muncit pentru acest lucru și ne bucurăm că am făcut acest transfer în vară, mai ales că e jucător crescut de Farul.

Raportat la toate aceste lucruri, Larie e cel mai bun fundaș central din august până în decembrie”, a spus Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Obiectivul nostru e să intrăm în play-off!”

Gică Hagi a vorbit și despre obiectivul Farului în actualul sezon, și anume accederea în play-off: „Obiectivul nostru este să intrăm în play-off, iar proiectul e pe termen mediu și lung, vrem să devenim o echipă foarte bună.

Avem nevoie de toți, de noi, de jucători, de suporteri ca să reușim. Nu e o remaniere a lotului, e și iarnă, nu știu cât de mult poți să schimbi, avem o lună să analizăm.

Noi ne gândim cum să pregătim echipa pentru prima etapă, echipa a crescut de la etapă la etapă și a făcut lucruri bune până în iarnă. Am arătat foarte bine în ultimele cinci etape”.

„Eu m-am născut să câștig, nu doar să exist, asta e mentalitatea mea și voi implementa asta în continuare. M-am înhămat la o muncă grea, știu că nu avem un buget foarte mare, dar, câteodată, banii nu au vorbit și a vorbit munca”, a mai spus „Regele”.

ADVERTISEMENT
Tags: