Sport

Gică Hagi, furios după Sheriff – Farul 3-0: „Inexplicabil! Apărarea nimic, vârfurile inexistente”

Gică Hagi a fost un car de nervi la finalul partidei Sheriff - Farul 3-0, care a echivalat cu eliminarea campioanei României din Liga Campionilor.
19.07.2023 | 00:48
Gica Hagi furios dupa Sheriff  Farul 30 Inexplicabil Apararea nimic varfurile inexistente
Gică Hagi i-a criticat pe jucători după Sheriff - Farul 3-0. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul nu a confirmat victoria din meciul tur cu Sheriff Tiraspol, scor 1-0. Campioana României a pierdut cu 0-3 în Moldova și a fost eliminată în primul tur preliminar din Liga Campionilor. Gică Hagi a fost extrem de supărat la conferința de presă de la finalul partidei și a criticat toată echipa.

Gică Hagi, un car de nervi după Sheriff – Farul 3-0: „Inadmisibil”

Farul nu a contat pe plan ofensiv în partida retur cu Sheriff Tiraspol. Mai mult decât atât, „marinarii” au cedat în defensivă în prelungiri, iar moldovenii au înscris de două ori. Gică Hagi consideră că Farul a arătat în meciul cu Sheriff cea mai proastă versiune a sa.

ADVERTISEMENT

„E legat de jocul colectiv, a fost indisciplină! Trebuia să respecte propria identitate, nu ai cum să faci ofensiv în prima repriză nici trei faze. Inadmisibil! N-am cuvinte, le-am zis în vestiar. defensiv, cât de cât s-a muncit, dar n-am fost compacți, incredibil, atacanții într-o zonă, foarte largi…

Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!”, a declarat Gică Hagi, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Amine Talal, căpitanul lui Sheriff Tiraspol, a deschis scorul în prelungirile primei reprize. Ulterior, avantajul moldovenilor a fost dublat de Mbekeli în minutul 99 al prelungirilor. Ademo a închis tabela cu o reușită în minutul 105+1.

Gică Hagi s-a luat de jucători după eliminarea din Liga Campionilor: „Lenți, previzibili”

Pentru Farul urmează duelul de pe teren propriu cu FC Voluntari, sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:30. Ulterior, campioana României va juca manșa tur din al doilea tur preliminar al UEFA Conference League împotriva celor de la Uratru. Campioana Armeniei a pierdut la penalty-uri confruntarea cu Zrinjski din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi! Când nu joci fotbal, e clar, îi așteaptă un singur lucru: să pierzi! 

Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

ADVERTISEMENT

În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră…”, au fost cuvintele lui Gică Hagi, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT