Sport

Gică Hagi, fără două piese grele la Farul – FC Voluntari: ”100% nu sunt”

Gică Hagi a anunțat că va fi lipsit de doi jucători foarte importanți la meciul Farul - FC Voluntari, unul pe care îl consideră extrem de dificil.
22.07.2023 | 10:07
Gica Hagi fara doua piese grele la Farul  FC Voluntari 100 nu sunt
Gică Hagi a anunțat că va fi lipsit de doi jucători foarte importanți la meciul Farul - FC Voluntari, unul pe care îl consideră extrem de dificil. Sursă foto: farul constanta.com
ADVERTISEMENT

Campioana României revine în întrecerea internă după înfrângerea categorică cu Sheriff Tiraspol, scor 0-3, care a adus cu sine și eliminarea încă din primul tur preliminar al Champions League.

Absențe importante pentru Gică Hagi la Farul – FC Voluntari

În conferința premergătoare partidei Farul – FC Voluntari, din etapa a 2-a din SuperLiga, care se va disputa sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:15, Gică Hagi a mărturisit că nu-i va avea la dispoziție pe Denis Alibec și Dragoș Nedelcu, ambii fiind accidentați.

ADVERTISEMENT

”Încercăm după ce s-a întâmplat la ultimul meci, despre care am spus că a fost exprimarea noastră cea mai proastă. Încercăm de două zile să găsim cauza. Nu am fost noi. Trebuie să reglăm lucrurile.

Vine un meci acasă cu o echipă care a câştigat prima etapă, care cred că are un moral bun, a câştigat contra Botoşaniului. Sperăm să câştigăm. Ne interesează cele trei puncte, victoria, că jucăm acasă şi încercăm să ne gândim numai la acest lucru şi bineînţeles cu cei care vom aborda meciul.

ADVERTISEMENT

Unii au jucat foarte mult în deplasare la Sheriff, multe minute care nu erau preconizate, cum a fost la Grameni, să joace atât de mult. A trebuit să îl las în teren pentru că făcusem schimbările şi încercam să găsesc soluţii ca să mai facem ceva.

Alibec și Nedelcu 100% nu sunt. Sunt accidentați. Nu au ieșit accidentați? Ne interesează să ne facem jocul nostru. Ei au un Merloi care a început bine campionatul. Lucrurile trebuie reglate imediat. Nu am fost noi cu Sheriff, cea mai proastă variantă care putea să existe, dar nu am ce să fac. Jucăm alte meciuri, fiecare meci e important”, a declarat Hagi.

ADVERTISEMENT

Scandal după eliminarea din Champions League

Farul nu a contat pe plan ofensiv în partida retur cu Sheriff Tiraspol. Mai mult decât atât, „marinarii” au cedat în defensivă în prelungiri, iar moldovenii au înscris de două ori. Gică Hagi consideră că echipa a arătat în meciul cu Sheriff cea mai proastă versiune a sa.

După meci a fost scandal la Tiraspol. Tatăl lui Enes Sali a sărit la gâtul lui Gică Hagi pentru că tânărul fotbalist nu a fost folosit de “Rege” în confruntarea cu Sheriff, ameninţând că va pleca din ţară alături de fiul său.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 17 ani este născut în Toronto şi a fost junior la FC Barcelona înainte de a ajunge la Academia lui Hagi. Familia jucătorului a părăsit Canada şi a venit alături de cel mic, în România.

ADVERTISEMENT