Sport

Scandal la Farul Constanța după eliminarea din Champions League! Tatăl unui fotbalist sare la Hagi: “Bagă-l şi pe el! Gata, plecăm din România”

Farul Constanţa a fost eliminată din Champions League după 0-3 cu Sheriff Tiraspol. La finalul meciului, tatăl lui Enes Sali a sărit la Gică Hagi, fiind nemulţumit că fiul său nu a jucat.
19.07.2023 | 11:15
Scandal la Farul Constanta dupa eliminarea din Champions League Tatal unui fotbalist sare la Hagi Bagal si pe el Gata plecam din Romania
Scandal la Farul Constanța după eliminarea din Champions League! Tatăl unui fotbalist sare la Hagi: "Bagă-l şi pe el! Gata, plecăm din România". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a pierdut cu 0-3 meciul cu Sheriff Tiraspol şi părăseşte Liga Campionilor încă din primul tur preliminar. “Marinarii” au avut o evoluţie foarte modestă în retur şi vor merge în turul doi preliminar din Conference League.

Scandal la Farul Constanța după eliminarea din Champions League! Tatăl lui Enes Sali sare la Hagi: “Bagă-l şi pe el!”

După meci, a fost scandal la Tiraspol. Tatăl lui Enes Sali a sărit la gâtul lui Gică Hagi pentru că tânărul fotbalist nu a fost folosit de “Rege” în confruntarea cu Sheriff, ameninţând că va pleca din ţară alături de fiul său:

ADVERTISEMENT

„Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, și pe el, dacă nici acum nu-i dai șanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit.

Ce-om fi venit noi de acolo?! Ca să ce?! Toți au avut șanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi și România, gata, ne întoarcem în Canada!”, a “tunat” tatăl fotbalistului, potrivit Gsp.

ADVERTISEMENT

Enes Sali a debutat la 15 ani în naţionala României

Enes Sali este născut în Toronto şi a fost junior la FC Barcelona înainte de a ajunge la Academia lui Hagi. Familia fotbalistului a părăsit Canada şi a venit alături de cel mic, în România.

Fotbalistul în vârstă de 17 ani a debutat în 2021 la naţionala mare a României, fiind folosit de Mirel Rădoi în meciul cu Liechtenstein, din preliminariile pentru CM 2022. Este unul dintre cei mai tineri debutanţi din istoria primei reprezentative.

ADVERTISEMENT

Hagi: “Cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!”

Gheorghe Hagi a fost furios după înfrângerea cu 0-3 de la Tiraspol, spunând că jucătorii nu au respectat sarcinile trasate. “Regele” susţine că în meciul retur a fost cea mai proastă versiune a Farului:

„E legat de jocul colectiv, a fost indisciplină! Trebuia să respecte propria identitate, nu ai cum să faci ofensiv în prima repriză nici trei faze. Inadmisibil! N-am cuvinte, le-am zis în vestiar. defensiv, cât de cât s-a muncit, dar n-am fost compacți, incredibil, atacanții într-o zonă, foarte largi…

ADVERTISEMENT

Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT