Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 9 octombrie. Horia Ivanovici, invitați de top după Dinamo – CFR Cluj

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție, luni, 9 octombrie. Horia Ivanovici îi are invitați pe Bănel Nicoliță, Giani Kiriță și Robert Niță.
08.10.2023 | 20:00
Fanatik SuperLiga luni 9 octombrie Horia Ivanovici invitati de top dupa Dinamo  CFR Cluj
FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție, luni, 9 octombrie. Horia Ivanovici îi are invitați pe Bănel Nicoliță, Giani Kiriță și Robert Niță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție explozivă, luni, 9 octombrie, ora 10:30. Emisiunea ce se anunță incendiară poate fi urmărită LIVE doar pe site-ul www.fanatik.ro. HORIA IVANOVICI promite show ca de fiecare dată alături de invitații Bănel Nicoliță, Giani Kiriță și Robert Niță.

Fanatik SuperLiga, luni, 9 octombrie. Horia Ivanovici și invitații de gală, analiza etapei a 12-a

Etapa cu numărul 12 din SuperLiga a programat numeroase meciuri care merită să fie dezbătute. Discuțiile și dezvăluirile vor fi de-a dreptul explozive, după victoriile la limită obținute de Rapid și FCSB.

ADVERTISEMENT

Un alt punct de interes al emisiunii va fi derby-ul de pe Arena Națională dintre Dinamo și CFR Cluj. Dar nu va fi uitată nici prestația dezamăgitoare a Universității Craiova în remiza din deplasare cu FC Voluntari.

HORIA IVANOVICI și invitații Bănel Nicoliță, Giani Kiriță și Robert Niță vor face show la FANATIK SUPERLIGA, luni, 9 octombrie, de la ora 10:30, cu analiza tuturor meciurilor din etapa a 12-a, ultima înaintea pauzei pentru meciurile echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui HORIA IVANOVICI și invitaților săi.

Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor pune pe masă toate ingredientele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Totodată, telefonic vor interveni cele mai relevante personaje din fotbalul românesc care vor comenta cele mai explozive faze din etapa a 12-a.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, numai pe site-ul www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții, alături de cele mai savuroase momente, vor putea fi urmărite, ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și exclusivități, cu cele mai interesante discuții, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT