Sport

Gică Hagi le avertizează pe Rapid și FCSB: „Suntem pregătiți de orice”. Mesaj pentru Florinel Coman: „Să fie clar!”. Video

Pe Farul o așteaptă o săptămână de foc! Va juca în câteva zile contra lui Rapid și FCSB. Gică Hagi și-a făcut însă timp să vorbească și despre Florinel Coman
23.04.2024 | 18:15
Gica Hagi le avertizeaza pe Rapid si FCSB Suntem pregatiti de orice Mesaj pentru Florinel Coman Sa fie clar Video
Gică Hagi le avertizează pe Rapid și FCSB: „Suntem pregătiți de orice”. Mesaj pentru Florinel Coman: „Să fie clar!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi le-a pus gând rău lui Rapid și FCSB. Farul joacă în interval de câteva zile cu cele două rivale bucureștene din play-off. „Regele” și-a făcut timp să vorbească și despre transferul lui Florinel Coman în Qatar, anunțat în exclusivitate la FANATIK.

Gică Hagi vrea să le bată pe Rapid și pe FCSB. Farul are ca obiectiv locul 2

Farul e pe locul 3 în play-off, la doar un punct de locul 2, ocupat de Universitatea Craiova. Campioana en-titre vrea să le ia fața oltenilor încă de miercuri, 24 aprilie, când primește vizita Rapidului. Meciul e programat la Ovidiu, începând cu ora 19:00. Câteva zile mai târziu, mai exact sâmbătă, 27 aprilie, Farul va da piept cu liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să rulam lotul să vedem cum facem. Larie are și el o problemă și Cojocaru la fel. Suntem pregătiți pentru acestă dublă și o să facem o echipă competitivă pentru a câștiga. Rapid e o echipamente foarte valoroasă cu jucători foarte buni iar noi vom încerca să exploatam defectele lor. Trebuie să ne apărăm foarte bine pentru a putea ataca. Sper să prindem o zi bună.

Cele trei echipe care au bani au un atu în plus pentru că au loturi puternice dar asta nu înseamnă că vor da tot timpul randament. Echipa noastră aleargă face ambele faze bine, suntem pregătiți de orice. Mie îmi plac jucătorii dar nu țin de ei”, a declarat Hagi, înainte de Farul – Rapid.

ADVERTISEMENT

„Îi scoatem din cupele europene!”

În tur, Farul a dat lovitura în Giulești, acolo unde s-a impus cu 2-1. „Cred că în tur am făcut meciuri foarte bune. Consider că dacă vom câștiga acest meci îi scoatem pe ei din cupele europene. Suntem conștienți de importanța meciului și speram să fie un meci frumos. Rapid nu este cea mai slabă echipă dar a avut rezultate mai slabe. Noi venim după două victorii și vrem să o obținem pe a treia”, a declarat căpitanul Ionuț Larie.

Venim după meciuri bune și sper să câștigăm. Suntem în lupta pentru locul 2 și încercăm să dovedim pe teren acest lucru. Ei au o presiune mai mare și își doresc și ei să câștige, trebuie să fim concentrați și să câștigăm” – Mihai Popescu

Hagi, tranșant despre transferul lui Coman în Qatar

Managerul tehnic al campioanei en-titre a vorbit și despre plecarea lui Florinel Coman în Qatar și a avut un mesaj ferm pentru contestatarii celui mai bun marcator din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Pe toți i-am învățat să ia decizii fiecare pentru el. Nu putem noi să le comentăm, să vorbim despre ele. Chiar dacă sunt oameni care își pot spune părerea, eu evit să fac acest lucru despre un om care decide pentru el. Coman, în momentul de față, este un jucător matur, nu mai este un copil. Nu are 18 sau 19 ani, nu are nevoie de ajutor, chiar dacă primește un sfat din când în când de la cine consideră el că vrea să vorbească.

Nu l-am consiliat pe această temă, ca să fie clar. Este decizia lui și trebuie să o respectăm pentru că el știe ce este mai bine pentru el în viață. El își măsoare totul, el face lucrurile și este alegerea lui. Nu întotdeauna ne convin alegerile pe care le face cineva.

ADVERTISEMENT

Nu putem să gândim așa, chiar dacă unii o fac. Eu nu, pentru că sunt într-o profesie în care nu vin să-mi dau cu părerea despre lucruri care nu țin de mine. Nu sunt analist, nu sunt televizor. Așa că îi respect decizia pe care a luat-o!”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT