Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi mai pregătește transferuri „pe ultima sută” la Farul. Exclusiv

Hagi rămâne activ pe piața transferurilor și caută soluții pentru echipă până în ultima zi. Farul își va întări lotul în cazul unei calificări în grupele Conference League.
28.08.2023 | 12:02
Gica Hagi mai pregateste transferuri pe ultima suta la Farul Exclusiv
Gica Hagi, TRANSFERURI DE MARCA Conditia CHEIE pentru a PARAFA ACTELE. sursa foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Farul urmărește cu atenție piața transferurilor și are în plan să mai aducă jucători până la final de mercato. Totul ține de bani. Trupa condusă de Gică Hagi se va întări doar în cazul unei calificări în grupele Conference League. Pentru asta, marinarii trebuie să câștige dubla cu Helsinki.

Farul pregătește mutări suprirză

“S-ar putea să aveți surprize. Dacă v-aș spune cine, atunci nu ar mai fi o surpriză. E posibil să mai aducem jucători da. Sunt mai mulți jucători, așa că nu aș vrea să vorbesc despre o poziție anume. Urmărim niște jucători foarte buni care, sigur, cu acest bonus pe care dacă vom reuși să-l obținem de la Helsinki ne dă o altă perspectivă”, a declarat Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT

Farul l-a pierdut în acest an pe Denis Alibec. Vedeta și liderul incontestabil al echipei a făcut pasul către străinătate și s-a transferat Muaither în Qatar. Alibec și-a făcut imediat prezența simțită la noul club și a reușit un gol de poveste în ultima etapă, în urma unei acțiuni individuale.

La capitolul veniri, Farul a punctat inspirat. Constantin Budescu a fost adus liber de contract și reinventat peste noapte de către Gică Hagi. Alături de Budescu, trupa din Constanța a mai punctat odată pe plan ofensiv. Louis Munteanu, jucătorul Fiorentinei, a fost adus sub formă de împrumut la echipa care l-a crescut.

ADVERTISEMENT

Transferurile depind de calificarea în grupele Conference League

Calificarea în grupele Conference League ar aduce în conturile Farului 3 milioane de euro. Conducerea trupei din Constanța are planuri mari cu bonusul de performanță oferit de UEFA. Farul va investi în continuare și va crea o echipă care se poate bate atât la campionat, cât și în Europa.

Farul a făcut un prim pas important în realizarea obiectivului de a accede în grupele Conference League. Trupa lui Hagi a reușit o victorie spectaculoasă pe teren propriu contra celor de la Helsinki. 2-1 a fost rezultatul partidei tur, într-un meci în care au marcat Rivaldinho și Mihai Popescu.

ADVERTISEMENT

Returul se anunță unul de foc. Farul merge în deplasare în Finlanda în speranța unei calificări istorice în grupele Conference League. Campioana României are un gol avantaj și se poate califica dacă reuștește să scoată un rezultat de egalitate. Deplasarea va fi una complicata deoarece Helsinki joacă pe un gazon sintetic.

Gazonul sintetic reprezintă un motiv de îngrijorare pentru echipele din România, obișnuite să joace pe un covor natural. Printre victimele suprafeței nordice se numără și FCSB. În ciuda unei partide tur reușite pe Ghencea, echipa lui Gigi Becali a întâmpinat dificultăți pe sinteticul de la Nordsjaelland și a pierdut calificarea.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ce transferuri pregateste Hagi

 

ADVERTISEMENT