Sport

Gică Hagi, mulțumit în sfârșit după Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci perfect”. Ce spune de plecarea lui Budescu

Gică Hagi și-a lăudat jucătorii după lecția de fotbal administrată lui CFR Cluj. Ce obiectiv are Farul în acest final de sezon. Pleacă Budescu?
19.04.2024 | 23:08
Gica Hagi multumit in sfarsit dupa Farul  CFR Cluj 51 Un meci perfect Ce spune de plecarea lui Budescu
Gică Hagi și Farul au urcat pe locul 2, la un punct peste Universitatea Craiova și CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a făcut spectacol împotriva lui CFR Cluj și a complicat teribil lupta pentru locul doi în SuperLiga. Antrenorul lui Farul Constanța a analizat prestația jucătorilor săi.

Gică Hagi, entuziasmat de jocul prestat de Farul cu CFR Cluj: „Am arătat că știm să jucăm fotbal. I-am dominat total”

Gheorghe Hagi a tras concluziile după cel mai bun meci al „marinarilor” din acest sezon: „Un meci perfect. Ce le-am zis, așa s-a întâmplat. Sper să mă asculte de acum și au făcut un meci perfect.

ADVERTISEMENT

I-am dominat total și am arătat că știm să jucăm fotbal. Au făcut presiune în jumătatea adversă. Nu mai știam pe cine să bag. Am vrut să îi bag pe mulți”.

Hagi a vorbit și despre prestația excelentă a lui Ionuț Cojoc, Dina Grameni și Louis Munteanu: „Sunt trei jucători talentați care demonstrează. Au multe de învățat și trebuie să aibă aceeași ambiție și să muncească mult. Fiecare meci e o experiență. Ambiția face diferența”.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi explică de ce le-a dat o șansă tinerilor în play-off: „Noi avem identitatea noastră”. De ce a plecat Budescu

Gică Hagi anunță noi surprize în echipă la Farul: „Intrarea în play-off mi-a dat curaj să bag și jucătorii mai tineri. Mai sunt și alții pe bancă și o să îi vedeți și pe ei. Noi avem identitatea noastră și chiar avem mulți jucători”.

„Regele” a vorbit și despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: „Nu știu dacă am renunțat complet. Clubul știe mai bine. Costică ne-a ajutat foarte mult din vară până în iarnă. Apoi lucrurile nu au mers așa cum ne-am dorit și noi și ei.

ADVERTISEMENT

I-am zis că dau drumul la tineri. Ne-am despărțit așa cum trebuie. El vrea să mai joace. I-am spus când vrea să vină aici și are un prieten la Constanța, e un hotel frumos la Mamaia”. 

Antrenorul „marinarilor” a explicat unde a depășit-o Farul pe CFR Cluj: „Trebuie să ai ritm și intensitate”

Gheorghe Hagi a explicat de ce Farul arată mult mai bine în play-off: „În play-off ai oxigen, nu ai nicio presiune și echipa cred că arată asta. Trebuie să avem personalitate și să câștigăm. Asta se vede”.

ADVERTISEMENT

„Regele” e convins că două lucruri au făcut diferența la această partidă: „Trebuie să ai ritm și intensitate și ai cred că i-am bătut pe CFR Cluj”, a mai spus tehnicianul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT