Sport

Constantin Budescu a plecat de la Farul! Și-a luat la revedere de la colegi înaintea meciului cu CFR Cluj

Aventura lui Constantin Budescu la Farul s-a încheiat după doar 8 luni. Jucătorul de 35 de ani a plecat de la ”marinari” înaintea partidei cu CFR Cluj.
19.04.2024 | 14:35
Constantin Budescu a plecat de la Farul Sia luat la revedere de la colegi inaintea meciului cu CFR Cluj
Aventura lui Constantin Budescu la Farul s-a încheiat după doar 8 luni. Jucătorul de 35 de ani a plecat de la ”marinari” înaintea partidei cu CFR Cluj. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv, care a mai jucat în cariera sa la Petrolul, Astra, Dalian, FCSB, Al-Shabab, Damac și FC Voluntari, a ajuns la campioana en-titre în vară, anunțul transferului fiind făcut chiar de către Gică Hagi în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Constantin Budescu și-a încheiat conturile cu Farul

Deși mai sunt de jucat încă 6 etape din play-off-ul SuperLigii, iar ”marinarii” se luptă pentru un de cupe europene, Farul a decis să se despartă de Constantin Budescu, jucător care nu a mai intrat în planurile lui Hagi în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, veteranul și-a luat la revedere de la coechipierii săi în această săptămână, chiar înaintea întâlnirii cu CFR Cluj, și a plecat la Ploiești pentru a-și rezolva niște probleme personale.

Budescu mai are contract cu Farul până în vară, dar înțelegerea nu va mai fi prelungită și Hagi a anunțat că de acum se va baza mai mult pe jucătorii tineri. În aceste condiții, ”Budi” nu va mai juca în acest final de campionat.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a bifat 29 de partide în toate competițiile pentru Farul, reușind 8 goluri și 9 pase decisive. În ultima perioadă, el nu a mai arătat forma din toamna anului trecut, iar Gică Hagi a decis să nu mai conteze pe serviciile lui. Mijlocașul a bifat doar 10 minute împotriva celor de la FCSB în această ediție a play-off-ului.

Budescu, DJ la un eveniment privat

În urmă cu 2 luni, Ciprian Marica i-a luat apărarea lui Constantin Budescu după o serie de evoluții mai modeste. Acționarul Farul a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre motivele care au dus la jocurile mai slabe.

ADVERTISEMENT

”Ca orice jucător sunt momente mai bune și mai puțin bune, în care ești în formă și în care te simți bine sau momente în care nu îți iese jocul. Deci din punctul ăsta de vedere doar dacă n-ai jucat fotbal nu înțelegi. Sunt și momente în viața unui jucător în care e o scădere de formă”, spunea Marica.

Trecut în plan secund la Farul Constanța, Budescu și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o postare inedită. El a apărut în postura de DJ la un eveniment privat, distrându-se copios și dansând pe ritmul melodiei de pe fundal.

ADVERTISEMENT

Distracția a continuat în secțiunea de comentarii, acolo unde Billel Omrani, fotbalistul despre care Gigi Becali spunea că este un obișnuit al cluburilor din București, a reacționat cu emoticoane amuzante.

ADVERTISEMENT