Fotbal intern

Gică Hagi după transferul definitiv al lui Ianis la Rangers: „E clubul ideal pentru el”

03.06.2020 | 10:30
Gica Hagi dupa transferul definitiv al lui Ianis la Rangers E clubul ideal pentru el
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre transferul definitiv al lui Ianis la Rangers și consideră că formația antrenată de Steven Gerrard este ideală pentru fiul său.

Gică Hagi după transferul definitiv al lui Ianis la Rangers

Gică Hagi se bucură nespus pentru transferul definitiv al lui Ianis la Rangers și crede că Steven Gerrard îl va ajuta să-și atingă potențialul: „Rangers este un club foarte mare, cu o istorie imensă, cu tradiție în Europa, iar jucătorii au o mentalitate de învingători.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt fantastici și orice club i-ar dori. Suntem foarte fericiți că Ianis a semnat cu Rangers, iar Ianis va deveni acum și mai bun. I-am spus că Rangers este clubul ideal pentru el”.

„A fost o mare bucurie, un meci important în Europa, pe un stadion cu o atmosferă incredibilă. Ianis a jucat foarte bine, a marcat două goluri superbe și recunoscut că m-am simțit mândru”, a spus „Regele” despre meciul cu Braga, pentru heartandhand.co.uk.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că Ianis va învăța multe de la Steven Gerrard!”

Gică Hagi a continuat și l-a omagiat pe Steven Gerrard, fosta legendă a lui Liverpool: „Ianis a fost dorit în primul rând de Steven Gerrard, care a fost un mare jucător, un adevărat lider, un învingător, cu o mentalitate extraordinară.

Sunt convins că Ianis va învăța multe lucruri de la el, iar asta îl va ajuta să progreseze enorm din punct de vedere mental, tactic și fizic”.

ADVERTISEMENT

„Acolo am jucat cu Steaua, în Liga Campionilor, iar apoi cu Galatasaray. Prima dată am pierdut, apoi am remizat, meciurile cu Rangers au fost mereu dificile. Aveți un public fantastic, atmosfera e grozavă, iar acest lucru ajută mult echipa.

Am câștigat trofee europene cu Steaua și Galatasaray și sunt printre puținii jucători care au evoluat atât pentru Real Madrid, cât și pentru Barcelona, marcând goluri de la centrul terenului pentru ambele echipe. Am avut multe momente frumoase”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT