Sport

Gică Hagi și-a făcut invidioși portarii din lot. Ce pariu nebun a pus cu propriii jucători. Video

Farul Constanța are un început de sezon foarte bun. În trei etape dobrogenii nu au încasat nici un gol. Gică Hagi este modelul portarilor din lotul ”marinarilor”.
03.08.2021 | 21:19
Gica Hagi sia facut invidiosi portarii din lot Ce pariu nebun a pus cu propriii jucatori Video
Gică Hagi
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi este recunoscut ca un antrenor care nu lasă nimic la voia întâmplări. O spune orice jucător care a avut ocazia să se pregătească sub îndrumarea lui.

De la driblingurile fine, la pasele în gura porții, de la recuperarea baloanelor pierdute, până la ultima paradă între buturi, nimic nu trece prin sita ”Regelui”.

ADVERTISEMENT

Hagi i-a lăsat fără cuvinte pe portarii Aioani, Brănescu și Tordai

Pe cât de inventiv a fost Gica Hagi ca fotbalist, pe atât de inspirat se dovedește și atunci când vine vorba de pregătirea jucătorilor săi.

Ultima nebunie a ”Regelui” a fost să-și provoace elevii la un pariu inedit. Hagi și-a pus mănușile de portar și a pus rămășag că niciunul dintre ”marinari” nu-i va înscrie vreun gol.

ADVERTISEMENT

Miza era un set generos de flotări, așa că fotbaliștii au marșat repede la provocarea maestrului lor.

Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că antrenorul lor nu este genial doar cu mingea la picior, ci are și calități care i-au lăsat cu gura căscată pe cei trei portari, Aioani, Brănescu și Tordai.

ADVERTISEMENT

La final, Gică Hagi și-a privit rând pe rând elevii cum executau flotări, pedeapsă stabilită pentru învinși.

A revenit în antrenorat pentru a pregăti echipa la care s-a format

Gheorghe Hagi s-a retras, temporar, din antrenorat la începutul sezonului 2020/2021. Cu Viitorul Constanța, clubul pe care el l-a înființat, a câștigat Cupa și Campionatul, dar ”regele avea nevoie de o nouă provocare.

ADVERTISEMENT

Hagi nu a ascuns niciodată dorința lui de a prelua o echipă din străinătate, cu obiective și ambiții mărețe. Apoi a apărut ideea fuziunii între Viitorul și Farul, iar Hagi nu a rămas insensibil la ideea de a pregăti echipa la care s-a format ca jucător.

Începând cu sezonul 2021/2022, Farul Constanța a revenit în Liga 1, odată cu fuziunea cu Viitorul, iar cel mai bun produs al școlii dobrogene de fotbal a fost numit în funcția de antrenor principal.

Efervescența produsă de revenirea pe bancă a ”Regelui” este evidentă. Farul este neînvinsă în primele trei meciuri din noul campionat și nu a primit nici un gol.

ADVERTISEMENT