Sport

Gică Hagi știe unde se va face diferența în Farul – Universitatea Craiova: ”Contează foarte mult ‘tic-tacul’, nu ‘tiki-taka’”. Video

Gică Hagi a vorbit înaintea meciului Farul - Universitatea Craiova și consideră că jocul va fi decis de cine va face mai bine tranziția.
07.04.2023 | 19:47
Gica Hagi stie unde se va face diferenta in Farul  Universitatea Craiova Conteaza foarte mult tictacul nu tikitaka Video
Gică Hagi este optimist înaintea returului Sheriff - Farul. Foto: Facebook Farul Constanța
ADVERTISEMENT

”Marinarii” sunt lideri în clasament cu două puncte peste CFR Cluj și trei peste FCSB, iar Dănuț Lupu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Denis Alibec este fotbalistul care poate duce titlul la Constanța.

Gică Hagi, încrezător înainte de Farul – Universitatea Craiova

Într-o conferință de presă susținută înaintea partidei Farul – Universitatea Craiova, programată sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 3-a din play-off-ul din SuperLiga, Gică Hagi a explicat unde se va face diferența.

ADVERTISEMENT

Sunt două echipe cu jucători foarte talentați și trebuie să fii foarte bun când faci tranziția. În fotbal contează foarte mult ‘tic-tacul’, nu ‘tiki-taka’. Adică e important cât de rapid ești în trecerea de la o fază pozitivă la una negativă.

Trebuie să știi foarte bine să ataci și să te aperi. Meciul va avea ritm și intensitate. Nu văd agresivitate. În fotbal există dueluri și contact. Trebuie să fii pregătit. Trebuie să-ți placă asta. Fotbaliștii mari sunt cei cărora le place. Nu ai cum să eviți contactul.

ADVERTISEMENT

Când ești pe primul loc nu trebuie să te intereseze ce fac alții. Noi depindem doar de noi. Când ești pe primul loc trebuie să te intereseze doar să îți câștigi meciurile”, a declarat Hagi.

Ce îl sperie pe Hagi înaintea duelului cu oltenii

”Regele” a mărturisit că pentru partida cu Universitatea Craiova are mai mulți jucători care nu vor putea fi folosiți din cauza accidentărilor și a ținut să-i laude pe adversari, însă este cu gândul doar la victorie.

ADVERTISEMENT

”La capitolul absențe sunt Tudor Băluță, pentru încă o săptămână sau două, Mihai Popescu, care e pe drumul bun și îi mai trebuie probabil o săptămână, și Nicholas Popescu. Sârbu a revenit, dar încă nu cred că e sută la sută.

Avem un meci acasă, iar singurul obiectiv e acela de a câștiga. Cred că la fel gândește și adversarul. Are nevoie de o victorie pentru a reintra în lupta la titlu. Este o echipă foarte bună, cu un lot echilibrat. Are jucători foarte buni, atât tehnic, cât și fizic.

ADVERTISEMENT

Trebuie să facem un meci foarte bun. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel la ambele faze. Suntem conștienți că avem meciuri foarte grele, în care trebuie să ne depășim. Sperăm să vină victoria. Ar fi foarte bună”, a mai spus Gică Hagi.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru ”ambele echipe înscriu” la Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT