Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Fotbalistul care poate aduce titlul la Constanța: „Dacă Hagi îl ține în formă, Farul e campioană!”. Video

Cine este fotbalistul care îi poate aduce titlul lui Gică Hagi la Farul. Dezvăluirea a venit chiar de la Dănuț Lupu, specialistul FANATIK SUPERLIGA.
05.04.2023 | 18:03
Exclusiv Fotbalistul care poate aduce titlul la Constanta Daca Hagi il tine in forma Farul e campioana Video
Denis Alibec este fotbalistul care poate duce titlul la Constanța. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a rămas lider în play-off după primele două etape. Echipa pregătită de Gică Hagi a adunat patru puncte în meciurile cu Sepsi (2-1) și Rapid (1-1) și se află la două puncte în fața principalei urmăritoare CFR Cluj. Dănuț Lupu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Denis Alibec este fotbalistul care poate duce titlul la Constanța.

Denis Alibec, fotbalistul care poate aduce titlul Farului: „Câștigă campionatul liniștit”

Una dintre marile surprize ale acestui sezon la Farul este Denis Alibec, fotbalistul transferat de echipa de la Marea Neagră vara trecută. Forma pe care atacantul naționalei României a arătat-o de-a lungul sezonului i-a uimit pe oamenii din lumea fotbalului. În actuala stagiune din SuperLiga, jucătorul de 32 de ani a marcat 11 goluri în 26 de partide și a oferit 6 pase decisive. De asemenea, Denis Alibec a marcat în meciul de debut al României în preliminariile Euro 2024, scor 2-0 cu Andorra.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu este convins că relansarea lui Denis Alibec îi aparține în întregime lui Gică Hagi, iar dacă forma atacantului rămâne aceeași până la final, titlul va merge la Constanța. „Trebuie să recunoaștem că a jucat totuși cu cea mai slabă echipă din primele șase (n.r. Sepsi – FCSB 1-2)

VEZI VIDEO MAI JOS

Nu au avut un joc greu. Eu cred totuși că dacă Hagi va reuși să-l țină pe Alibec în forma asta, Farul câștigă campionatul liniștit. Trebuie să recunoaștem că ceea ce a făcut Gică din Alibec anul ăsta…”, a declarat Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Ioana Cosma.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu îl laudă pe Gică Hagi pentru forma lui Alibec: „Nimeni nu a reușit în România”

Denis Alibec a acceptat propunerea celor de la Farul cu care și-a prelungit înțelegerea până la finalul sezonului 2024-2025. Dănuț Lupu nu credea că atacantul care a trecut în carieră, printre altele, pe la Astra Giurgiu, FCSB sau CFR Cluj va putea să joace din nou la cel mai înalt nivel și l-a lăudat pe Gică Hagi.

„Eu sunt omul când faci un lucru bun trebuie să fii lăudat. E normal să fii lăudat. Nimeni nu a reușit în România ce a reușit Gică Hagi cu Alibec. Atâta determinare să facă alunecări, să alerge. Doamne! Dacă îmi spunea cineva acum doi ani că Alibec o să ajungă în situația asta nu credeam. Uite totuși că a reușit”, a mai spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

De aceeași părere cu Dănuț Lupu este și Florin Motroc. Fostul fotbalist a rămas plăcut impresionat de capacitatea lui Gică Hagi de a-l mobiliza pe Denis Alibec pe care îl consideră unul dintre singurii atacanți prolifici pentru echipa națională a României.

„Nu prea mai sunt atacanți în România”

„Sunt de acord cu Dan (n.r. Dănuț Lupu) vizavi de ce a scos din Alibec în sezonul ăsta Gică. E un jucător schimbat plecând de la tot. De la kilograme, de la atitudine, de la rolul lui în echipă. Nu prea mai sunt atacanți în România. România, foarte puțin.

ADVERTISEMENT

Cred că nu e atacant, de fapt, Alibec. Dar efectiv pe vremuri la toate echipele erau jucători extraordinari români. Mai mă duceam și pe la Liga 2 ce fotbaliști erau. Acum ne bucurăm că avem un atacant de calitate Alibec și îl plângem pe Budescu pentru că s-a îngrășat și nu mai poate să mai ajute”, a spus și Florin Motroc, la FANATIK SUPERLIGA.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT