Sport

Gică Popescu, dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu după Elveția – România 2-2: „Bă, băiatule, n-ai nicio treabă!”

Gică Popescu a fost dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu după ce România a obținut o remiză în deplasarea cu Elveția, scor 2-2.
20.06.2023 | 00:35
Gica Popescu dezlantuit la adresa lui Edi Iordanescu dupa Elvetia  Romania 22 Ba baiatule nai nicio treaba
Gică Popescu, dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu după Elveția - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al echipei naționale l-a taxat dur pe selecționer pentru discursul pe care l-a avut la finalul confruntării, întrebându-l ironic despre ca valori vorbește la echipa națioanală. Acesta a mai spus că Edi Iordănescu tot confundă echipa națională cu o echipă de club.

Gică Popescu, dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu după Elveția – România

Gică Popescu a fost dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu după discursul selecționerului la finalul confruntării dintre Elveția și România: „Băi, băiatule, tu nu înțelegi că la echipa națională nu există grup? Să mă lase cu grup, cu familie. Nu, tată, rezultate!

ADVERTISEMENT

Dacă vorbești despre creat valori și că ești pe drumul cel bun înseamnă că habar n-ai ce înseamnă echipa națioală. Care sunt valorile create la națională în cele două jocuri? E un drum greșit pe care îl apucă echipa națională”.

„Ce am creat? Care sunt valorile? Valorile sunt rezultatele, sunt calificările. Îi cade mingea în cap lui Pușcaș, scapă Moruțan și face 2-2 Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Nu, Edi, nu astea sunt valorile pe care vrem să le vedem la echipa națională. Elvețienii au fost cu nasul pe sus, au vrut să intre cu mingea în poartă, iar fotbalul te pedepsește”, a mai spus Gică Popescu, la TV PrimaTV.

„Doamne ferește să fie acesta drumul cel bun!”

„Doamne ferește să fie acesta drumul cel bun! Băi Edi, tu nu știi ce înseamnă echipa națională! Nu poți să vii după meciul ăsta execrabil când putea să te umfle Elveția cu 7-0, să spui că vii pe drumul cel bun! Să spui că creăm valori! Care valori? 

ADVERTISEMENT

Băi băiatule, la echipa națională sunt rezultate! Să-i mulțumim lui Dumnezeu că i-a căzut mingea în cap lui Pușcaș. Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun al echipei naționale!”, a continuat Gică Popescu.

„Nu grup, nu familie, rezultate! Ai făcut cele mai proaste meciuri din istoria națională. Lasă-l pe taică-tu să ducă naționala pe drumul cel bun dacă nu te simți în stare.

ADVERTISEMENT

Astea sunt valorile pe care le creează Edi la echipa națională? Că îi cade mingea pe cap lui Pușcaș? Nu astea sunt valorile pe care le vrem. Suntem pe un drum greșit, Edi! Trebuie să duci echipa națională pe drumul corect, acesta nu este drumul corect”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT