Sport

Gică Popescu, interviu special cu toată familia de Ziua Națională. Câți bani de buzunar îi dă fiicei sale

Gică Popescu, emisiune specială cu soția Luminiță și copiii săi, Nicholas și Maria cu ocazia Zilei Naționale de 1 decembrie.
01.12.2023 | 19:50
Gica Popescu interviu special cu toata familia de Ziua Nationala Cati bani de buzunar ii da fiicei sale
Gică Popescu interviu emoționant de 1 decembrie alături de soție și cei doi copii. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Popescu are o familie frumoasă, iar copiii sunt mândria sa. Fostul mare căpitan al Barcelonei a apărut în premieră la TV alături de soția Luminița și de Nicholas și Maria Popescu.

Gică Popescu, interviu inedit alături de familia cu ocazia Zilei Naționale a României

Nicholas a revenit la Farul, iar fiul „Baciului” a făcut dezvăluiri inedite din interioriu familiei Popescu: „Fiecare ne completăm cu ce facem în această familie, dar lipiciul acestei familii este cu siguranţă mama. Fără doar şi poate. Cred că fără ea eram vraişte toţi. Face de toate doamna Popescu, nu e lucru pe care nu-l poate face mama.

ADVERTISEMENT

Luminița Popescu a explicat care a fost principalul ei obiectiv legat de cei doi copii: „Sunt de părere că un parinte îşi face jobul de părinte în momentul în care copilul devine independent, atât din punct de vedere financiar, cât şi emoţional. Ceea ce încercăm să facem este să devină nişte adulţi din punct de vedere emoţional”.

Maria Popescu a studiat la Barcelona la Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business din lume, iar apoi și-a continuat studiile la Londra, unde face un master la Universitatea de Arte: „Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară.

ADVERTISEMENT

Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară”.

Gică Popescu îi dădea Mariei 900 de euro pe lună să se descurce la Barcelona, unul dintre cele mai scumpe orașe din Europa

Gică Popescu nu îi răsfață pe cei doi copii, iar Maria a învățat să aprecieze valoarea banilor„Faptul că ai un buget pe lună. Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, a mai povestit fiica fostului mare fotbalist, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Președintele lui Farul Constanța a explicat în trecut de ce ce a decis să își educe astfel copiii: „Eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona.

Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.

ADVERTISEMENT

Când pleca cu mașina nu o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut

Nico, de exemplu, are 500 de euro pe lună de la club. Jucătorii care au făcut 16 ani semnează pe un salariu de 500 de euro. Cu asta a trăit. Mănâncă la club, îi plătesc eu cazarea”.

ADVERTISEMENT