Sport

Gică Popescu râde de jucătorii de la FCSB: „Se dau cap în cap în situații bizare”

Gheorghe Popescu, președintele lui Farul Constanța, consideră că FCSB are probleme mari în defensivă, dar și din punct de vedere al jocului colectiv.
17.10.2022 | 17:22
Gica Popescu rade de jucatorii de la FCSB Se dau cap in cap in situatii bizare
Farul, echipa lui Gică Popescu, are 16 puncte în clasament peste FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După Florin Răducioiu, un alt fost membru al Generației de Aur, a criticat jocul prestat de FCSB, Gică Popescu i-a ironizat și pe cei de la FCSB.

Gică Popescu știe de ce jocul FCSB-ului nu funcționează: „Poți să ai jucători cu calitate individuală, dar să nu ai un ritm bun”

Gică Popescu a analizat la Prima Sport jocul prestat de FCSB, și consideră că jocul colectiv este decisiv pentru jucătorii lui Nicolae Dică: „Eu cred că, mai mult decât calitatea individuală a jucătorilor, e important modul în care joacă împreună.

ADVERTISEMENT

Poţi să ai jucători cu calitate individuală, dar să nu ai un ritm bun de joc între fundaşii centrali, între fundaşii centrali şi fundaşii de bandă”, a mai explicat președintele lui Farul Constanța.

Gigi Becali este mulțumit de fundașii centrali Tamm și Dawa, însă „Baciul” nu a putut trece cu vederea ce s-a întâmplat la o fază de joc la meciul cu UTA: „Spre deosebire de alt compartiment, în apărare, unde se vede cel mai repede o eroare, e nevoie ca adaptarea să se facă repede. Azi, doi jucători s-au dat cap în cap. Nu e o chimie între ei, să spui că joacă de mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, discurs acid la adresa FCSB: „Se dau cap în cap în situații bizare, ce e cu ei?”

Gică Popescu consideră o mare probleme pentru Nicolae Dică faptul că nu reșește să încheie nicio partidă fără gol primit: „Cu tot respectul, dar nu sunt jucători cu super valoare, nu sunt jucători de o valoare certă, care au jucat în competiţii europene, la un anumit nivel.

Se dau cap în cap în situaţii bizare, ce e cu ei? Ei nu reuşesc să facă o linie de patru, care să fie fără greşeală”, a mai spus fostul mare fotbalist pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Florin Răducioiu despre jocul prestat de FCSB: „Nu mă convinge încă din punct de vedere al jocului”

Florin Răducioiu a declarat de asemenea pentru sursa citată că FCSB îl dezamăgește din punct de vedere al jocului: „Cred că se va califica în play-off, chiar dacă nu mă convinge încă FCSB din punctul de vedere al jocului, pentru că sunt acolo fotbalişti care pot da goluri, care pot câştiga meciuri”.

Chiar dacă în plan ofensiv echipa lui Nicolae Dică stă foarte bine, fostul mare atacant al naționalei consideră că apărarea este punctul nevralgic al FCSB: „Însă, trebuie pusă la punct faza defensivă, punctul slab al echipei. Sunt jucători care dau gol la FCSB, dar trebuie să produci un joc mai bun”.

ADVERTISEMENT

FCSB a primit în acest sezon 18 goluri și a marcat tot atâtea. Echipa lui Nicolae Dică are al treilea atac după Rapid (27 de goluri) și Sepsi (20 de goluri), în timp ce în apărare lucrurile stau mult mai prost: 18 goluri primite, a doua cea mai slabă defensivă după cea a Chindie Târgoviște (19 goluri). Tot 18 goluri au primit și FC Argeș, FC Botoșani și UTA.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT