Sport

Un fost mare internațional român, nemulțumit de prestația FCSB-ului cu UTA: „Nu mă convinge încă din punct de vedere al jocului”

Florin Răducioiu, fostul mare jucător al naționalei României, a analizat jocul și șansele echipei lui Nicolae Dică de calificare în play-off-ul SuperLiga.
17.10.2022 | 10:33
Un fost mare international roman nemultumit de prestatia FCSBului cu UTA Nu ma convinge inca din punct de vedere al jocului
Florin Răducioiu critică FCSB după a treia victorie consecutivă în campionat. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit a treia victorie consecutivă în campionat în fața celor de la UTA, iar echipa lui Nicolae Dică a urcat pe locul 7 în clasament.

Florin Răducioiu crede că FCSB va reuși să prindă un loc de play-off: „Acolo sunt fotbaliști care pot da goluri”

Fostul mare atacant e de părere că principalul atu al FCSB este faptul că are jucători care decide oricând jocul: „Cred că se va califica în play-off, chiar dacă nu mă convinge încă FCSB din punctul de vedere al jocului, pentru că sunt acolo fotbalişti care pot da goluri, care pot câştiga meciuri. Însă, trebuie pusă la punct faza defensivă, punctul slab al echipei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Răducioiu e de părere că jocul echipei lui Nicolae Dică are în continuare de suferit: „Sunt jucători care dau gol la FCSB, dar trebuie să produci un joc mai bun”, a declarat Florin Răducioiu conform Prima Sport.

FCSB a făcut un salt în SuperLiga de cinci locuri de pe 12, pe 7, la doar două puncte de primul loc de play-off ocupat de Sepsi Sfântu Gheorghe, următoarea adversară din campionat a bucureștenilor.  FCSB se află însă la egalitate de puncte cu FC Voluntari, Petrolul Ploiești, FC Argeș și FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, nemulțumit și el după victoria cu UTA: „N-am trăit niciun meci liniştit”

Antrenorul FCSB-ului a acuzat din nou șocul cu Silkeborg din Conference League, însă victoria cu UTA a fost una extrem de importantă: „Este important că am reuşit să câştigăm. Reuşim să marcăm puţin din ocaziile pe care ni le-am creat. Aşa am păţit cu Silkeborg, au marcat la fiecare şut pe poartă.

În a doua repriză nu ne-au pus prea mari probleme, dar le-am făcut cadou golul. Când tragem linie, gol primit de fiecare dată. Îi felicit pe băieţi că şi-au revenit după meciul din Europa. N-am trăit niciun meci liniştit. Doar cu Silkeborg că era diferenţa prea mare”, a declarat Nicolae Dică după 2-1 cu UTA.

ADVERTISEMENT

FCSB va întâlni din nou UTA în Cupa României Betano: „Vom menaja jucători”

FCSB va juca din nou cu UTA la trei zile distanță de meciul din campionat în Cupa României, de această dată în deplasare la Arad.

Dică a recunoscut că va odihni mai mulți jucători la această partidă: „Vom menaja jucători. Dacă intră alţi jucători, înseamnă că nu ne interesează Cupa României? Nu suntem singura echipă care mai schimbă jucători. Pe ei de ce nu-i întrebaţi? Sutem învăţaţi să jucăm din trei în trei zile.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a comentat și situația jucătorilor care nu au prins nici banca cu UTA: „Dulca, Rusu şi cei care nu au prins lotul? Eu nu pot să îi iau pe toţi. Dulca a jucat acum câteva zile”. 


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la UTA – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT