Sport

Gică Popescu, replică pentru Dan Șucu după ce și-a arătat interesul pentru Louis Munteanu: „Lipsă de fair-play”

Gică Popescu i-a răspuns lui Dan Șucu după ce patronul Rapidului a declarat că îl dorește pe Louis Munteanu de la Farul.
22.03.2024 | 08:40
Gica Popescu replica pentru Dan Sucu dupa ce sia aratat interesul pentru Louis Munteanu Lipsa de fairplay
Gică Popescu i-a pus la zid pe Victor Angelescu și Dan Șucu după ce Rapid a anunțat public faptul că îl va oferta pe Louis Munteanu. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a luat atitudine după ce Dan Șucu și-a arătat din nou interesul pentru Louis Munteanu, jucătorul împrumutat la Farul de Fiorentina.

Gică Popescu se ia de Dan Șucu: „M-a deranjat”

Gică Popescu nu îl menajează pe Dan Șucu, după ce s-a luat și de Victor Angelescu: Singurul lucru care m-a deranjat şi l-am văzut pe domnul Şucu venind la TV şi explicând că am înţeles greşit.

ADVERTISEMENT

N-am înţeles greşit, nu consider normal ca în timpul play-off-ului, când eu mai am de jucat un meci cu Rapid, să apară din partea Rapidului un interes pentru anul viitor.

Nu e corect, e lipsă de fair-play, trebuie să ne respectăm, să lăsăm să se termine acest sezon şi după fiecare să aibă politica de transfer pe care o consideră potrivită pentru sezonul următor”, a spus președintele „marinarilor” la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu: „Ar trebui să respectăm competiția și să nu vorbim despre transferurile pentru anul viitor”

Gică Popescu și-a continuat discursul în aceeași direcție: „Acum ar trebui să fie toate cluburile, nu arăt cu degetul, ar trebui să ne respectăm, să respectăm competiţia şi să nu vorbim despre transferurile pentru anul viitor, pentru că ele pot fi intereptate în mai multe feluri.

Să ducem la bun sfârşit acest play-off, să câştige echipa mai bună, mai valoroasă, mai norocoasă şi din luna mai, după 19 mai să ne ocupăm de sezonul următor”.

ADVERTISEMENT

Președintele lui Farul l-a pus la punct și pe Victor Angelescu: „Nu se fac astfel de lucruri”

Gică Popescu i-a transmis același mesaj categoric și lui Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului: „Nu trebuie să-l motiveze Rapid sau orice alt club pe Louis Munteanu! Îl motivăm noi suficient, și pe el, și pe ceilalți fotbaliști. Munteanu nu are nevoie de motivații exterioare, are cea mai bună motivație la Farul.

Nu se fac astfel de lucruri! Astfel de chestiuni… E doar o chestiune de fair-play. Competiția e în desfășurare, noi ne luptăm cu Rapid în același play-off, venim după o evoluție foarte, foarte bună în Giulești, pur și simplu, nu se fac astfel de declarații”.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu, conform înțelegerii, se va întoarce în Italia la finalul acestui sezon: „Nu avem nicio clauză în contractul cu Fiorentina vizavi de Louis Munteanu. Totuși, în baza relațiilor pe care le avem cu Fiorentina, îți dai seama că am avea prima opțiune la vară. Dar nu este momentul să discutăm acum despre asemenea lucruri, în plină competiție, în plin sezon.

Eu cred că orice club ce și-l dorește pe Louis Munteanu, repet, ținând cont că suntem în plină competiție, ar trebui să fie mai precaut. Oamenii clubului care l-ar dori pe Louis Munteanu ar trebui să fie mai atenți la declarații ce pot fi interpretate.

Fiind în competiție, acel jucător fiind la o adversară, nu poți să ieși public să declari… Chiar dacă e adevărat. Nu e fair-play! Noi, Farul, suntem în play-off cu Rapid, ar trebui ca toți oficialii, reprezentanții, cluburilor să fie atenți la declarații ce pot influența situații”.

Victor Angelescu a vorbit despre interesul pentru Louis Munteanu la Fanatik SuperLiga: „Normal că ni-l dorim”

Victor Angelescu e gata să liciteze pentru jucătorul dorit și de Gigi Becali la FCSB: „Să vă spun realitatea, noi chiar ni-l dorim pe Louis Munteanu. Este unul dintre cei mai valoroşi jucători. Normal că ni-l dorim, este ţinta noastră pentru vară. Mai ales dacă Albion Rrrahmani va pleca.

Nu pot să intru în discuţii, suntem interesaţi de el. El nu ţine de Farul, trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina. Mai sunt şi alte cluburi interesate, dar noi vom încerca să îl aducem. Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi, este tânăr. Poate să facă uşor parte din proiectul Rapidului. Repet, nu am venit înaintea meciului cu Farul că ni-l dorim. 

Aţi văzut, a venit Louis Munteanu şi ne-a dat două goluri. Nu este frumos nici pentru Farul, nici pentru competiţie să anunţi înaintea meciului. Sunt nişte lucruri pe care nu le faci.

Pe Rrahmani ar putea fi greu să îl ţinem la ce cifre are. Dar chiar şi dacă nu pleacă Rrahmani, mai avem încă un atacant, iar Louis Munteanu poate să joace şi în bandă. Este un jucător român, polivalent, tânăr, jucător de naţională. Normal că suntem interesaţi de el, dar nu mi se pare normal să facem public înaintea meciului direct cu Farul”, a declarat acționarul Rapidului la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT